Kayserispor, Artem Kravets transferini bitirdi

Kayserispor, Dinamo Kiev'den Artem Kravets'le 2.5 yıllık anlaşma sağladı. Kravets sözleşmeyi imzaladıktan sonra Antalya kampına katılacak.

FutbolArena - Kayserispor, Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'de forma giyen golcü yıldız Artem Kravets'i transfer etti. 28 yaşındaki futbolcu, Antalya kampına katılmak için hazırlıklara başladı.

Kayserispor, Artem Kravets'i transfer etti mi?


FutbolArena'nın edindiği bilgilere göre Kayserispor, Dinamo Kiev'den Artem Kravets'le 2.5 yıllık anlaşma sağladı. Kravets sözleşmeyi imzaladıktan sonra Antalya kampına katılacak.

Sözleşmesinin bitmesine 6 ay kala takımdan ayrılmayı tercih eden Ukraynalı golcü, bu sezon Dinamo Kiev formasıyla çıktığı 15 maçta 7 gole katkı sağladı. 5 gol ve 2 asist kaydeden Kravets'in transferi Kayserispor taraftarlarını da mutlu etti.

Öte yandan Ukrayna basınının Kayserispor sorularıyla karşılaşan Artem Kravets, yorum yapmamayı tercih etti.

Kayserispor'un yeni transferi Artem Kravets kimdir? Golleri ve kariyeri


Profesyonel futbol kariyerine Dinamo Kiev altyapısında başlayan Ukraynalı futbolcu, forvet pozisyonunda forma giyiyor. 2016 yılında Bundesliga ekibi Stuttgart'a 4 milyon Euro bonservis bedeli ile satılan Artem Kravets, 16 maçta 1 gol kaydetti. Ardından 1 sezon Granada'da ter döken futbolcu, 26 maçta 5 gol kaydetti. Kravets geri döndüğü Dinamo Kiev formasıyla ise toplam 9 sezonda 115 maça çıktı ve 40 kez rakip ağları sarstı.

Kayserispor ile ilgili tüm gelişmeleri Kayserispor Haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

SON 24 SAATTE NELER YAŞANDI?

Futbolarena anasayfasından devam...

Kayserispor Son Dakika Haberleri