Deniz Türüç, Milli Takım kampından ayrıldı
Deniz Türüç, Fatih Terim'den izin alarak Milli Takım kampından ayrıldı.
FutbolArena - Deniz Türüç, Türkiye Futbol Direktür Fatih Terim'nden izin alarak kamptan ayrıldı. Kayserispor forması altında gösterdiği başarılı performans sonucunda Milli takıma seçilen Deniz Türüç, Ailevi sebeplerden ötürü izin alarak kamptan ayrıldı.
Kosova ile oynayacağı 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri maçı için Slovenya'da kampta bulunan A Milli Takım'da Deniz Türüç, aday kadrodan çıkarıldı.
Ailevi nedenlerden dolayı Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'den özel izin alan futbolcu, sabah saatlerinde kamptan ayrılarak Hollanda'ya gitti.
Deniz Türüç kimdir, kaç yaşında, nereli? Deniz Türüç transfermarkt
Kayserispor'un 1993 doğumlu ofansif orta saha oyuncusu Deniz Türüç Hollanda doğumlu gurbetçi bir futbolcu.
Bu sezon yüksek performansıyla dikkat çeken Deniz, 2015-2016 sezonu başında Go Ahead Eagles'tan 500 bin euro karşılığında transfer edilmişti. Bu sezon Süper Lig'de 10 gol ve 10 asist gibi önemli bir skor istatistiği yakalayan Deniz Türüç sol ayağını raket gibi kullanıyor.
Kayserispor'un bu sezon kullandığı kornerleri, frikikleri ve penaltıları sol ayağı ile çok etkili kullanan Deniz Türüç gollerinin ve asistlerin önemli bir kısmını duran toplardan yaptı. Geçen sezon 2 gol 1 asist istatistiğinde kalan Deniz, tam 4 sezondur, sezonda en az 30 maça çıkıyor ama ilk kez böyle skor katkısı yaptığı bir sezonu geçiriyor. 24 yaşındaki oyuncu geçmiş 4 sezonda sakatlık ve yedek kalma sorunu yaşamadı. Hem Hollanda Eredivisie, hem de Süper Lig'de devamlı ilk 11 oyuncusu olmayı başarmıştı ve bu sezon da beklenen patlamayı gerçekleştirdi.
Gelecek sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Deniz Türüç Transfermarkt verilerine göre 3 milyon Euro piyasa değerine sahip.