Berna Gözbaşı'ndan olay transfer sözleri: 'Kayserili hainler"

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, yeni transferlerin lisansının çıkarılamaması konusunda hainlik hikayesi olduğunu fakat sorunu 15 Ocak 2019 Çarşamba günü çözeceklerini açıkladı. 

FutbolArena - Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, Fenerbahçe ile oynanan kupa maçının ardından yeni transferlerin henüz lisanslarının çıkarılamaması konusunda çok sert açıklamalarda bulundu.

"Kimse Kayserispor'a operasyon çekemez" diyen başkan Berna Gözbaşı, konuyla ilgili olarak "Biraz hainlik hikayeleri var. Eskiden kalan, zamanında yapılmayan ve ayağına 1-2 kere top değmemiş adamları gönderip böyle başımıza bela ediyorlar. Dün akşam 18:00'da operasyon yapıldı. Çözeceğiz ama sıkıntı yok. Kimse Kayserispor'a operasyon çekemez. Bitirilmemesi için uğraştılar. Kim olduklarını açıklayacağım. Kayserili hainler." ifadelerini kullandı.

"DOUGLAO DAVASI"

Berna Gözbaşı, "Hangi futbolcu?" sorusuna davası demeden isimlerden Douglao yanıtını verdi.

FENERBAHÇE MAÇI HAKKINDA

Golsüz berabere biten Fenerbahçe maçıyla ilgili konuşan Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, "Yeni hocamız ve mücadele eden oyuncularımızı kutluyorum. Gerçek takımı hala göremiyorsunuz. Onun hikayesini sonra anlatacağım. Bizim için önemli olan ligde kalmak." diye konuştu.

Kayserispor Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Kayserispor Son Dakika Haberleri