Kayserispor Haberleri: Ali Ahamada idmanın neşe kaynağı

Kayserispor geçen sezon devre arasındakadarosuna kattığı tecrübeli ve başarılı file bekçisi AliAhamada takımlar beraber çalışmalara başlarken, antrenmanda oldukça neşeli olması dikkat çekti.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'da yeni sezon hazırlıkları yoğun bir tempoda sürüyor. Sezon açılışından sonra takımlar beraber çalışmalara başlayan Fransız kaleci Ali Ahamada antrenmanların adeta neşesi oldu. Kayserispor'un ligde kalmasında büyük pay sahibi olan tecrübeli kaleci Ali Ahamada takımla beraber çalışmalarını sürdürüyor. Kaleci antrenörü Ivko Gancer ile birlikle çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Ali Ahamada geçen sezon kaldığı yerden devam ediyor.

Antrenmanlarda sergilediği performans ile dikkat çeken Ali Ahamada yeni sezonda kaleyi kimseye vermeye niyeti yok. Sempatik ve neşeli tavırları ile antrenmanların en keyifli ismi olan Ali Ahamada herkes tarafından çok seviliyor. Taraftarın ve takım arkadaşları tarafından oldukça fazla sevilen Ali Ahamada Kayserispor'da olmaktan çok mutlu gözüküyor.

Futbolarena anasayfasından devam...

Kayserispor Son Dakika Haberleri