Trezeguet'nin Slavia Prag'a transferi neden iptal oldu?

Kasımpaşalı futbolcu Trezeguet'nin Slavia Prag'a transferi iptal oldu. Çekya basınında geçen son dakika haberine göre, sağlık kontrollerinin ardından Mısırlı futbolcu kulüple anlaşma sağlayamadı. 

FutbolArena Dış Haberler - Kasımpaşa'da forma giyen Trezeguet'nin Siavla Prag'a transferi gerçekleşmedi. 11 Temmuz 2018 Çarşamba günü sağlık kontrolünden geçmek üzere Prag'a giden Mısırlı futbolcu sağlık kontrolünden geçtikten sonra kulüple anlaşamadı. Trezeguet ile Slavia Prag arasında bozulan anlaşmanın detaylarını Çekya basını yazdı.


Trezeguet, Slavia Prag'a transfer oldu mu? (Trezeguet - Slavia Prag son dakika transfer haberleri)


Bir süredir Galatasaray'ın transfer listesinde olan Trezeguet, Slavia Prag ile sözleşme imzalamak üzere Prag'a giden Mısırlı futbolcu sağlık kontrolünden geçtikten sonra kulüple anlaşma sağlayamadı. 4 yıllık sözleşme imzalaması beklenen Trezeguet, Slavia Prag yetkilileriyle anlaşamayınca masadan kalktı. Çekya basınına göre bu transfer son dakikada iptal oldu.

Trezeguet'nin geleceği konusunda yapılan açıklamada şu anda hala Kasımpaşa'nın oyuncusu olduğu ve geleceğiyle ilgili belirsizliğin devam ettiği söylendi.

Trezeguet nasıl bir futbolcu?


Trezeguet'in henüz 23 yaşında olduğuna ve daha önünde tecrübelenmek için çok yol bulunduğuna dikkat çeken FutbolArena Editörü Sinan Yılmaz, "Yetenekleri olan bir futbolcu, bu tartışılmaz ama oyun disiplininde, takım oyununu oynama noktasında eksikleri var. Fatih Terim'in bunları ciddi manada geliştirmesi gerekiyor." derken, "Eksikleri ve artıları olan bir oyuncu, riskli bir transfer" şeklinde konuştu.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Kasımpaşa Son Dakika Haberleri