Mustafa Denizli'den Diagne itirafı! "Etkiledi"

Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Galatasaray maçıyla ilgili basın toplantısı düzenledi.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'de ligin ikinci yarısıyla birlikte istediği sonuçları alamayan ve son olarak Ankaragücü deplasmanında 3-0 mağlup olan Kasımpaşa, hafta sonunda Galatasaray ile mücadele edecek. Kasımpaşa'da bu maçla ilgili teknik direktör Mustafa Denizli, basın toplantısı düzenledi.

FutbolArena, Mustafa Denizli'nin basın toplantısını anbean canlı olarak yayınlandı.

Kasımpaşa Haberleri: Mustafa Denizli'nin açıklamaları


Kasımpaşa'da teknik direktör Mustafa Denizli, takımın son durumuyla ilgili ve Galatasaray karşılaşması hakkında değerlendirmelerde bulundu.

"BİR SENDELEME YAŞADIK"

Kasımpaşa mutlaka Avrupa'ya gitmeli hedefiyle başladı. Bu hedefin lig ayağında bir sendeleme yaşıyoruz.. Her takım gibi biz de sendeleriz ama düşmeyiz. Bu camiaya, bu kadroya ve çalışanlarına olan inancım ve güvenim ilk günkü gibi. Ben de, futbolcularım da ve taraftarlarımız da üzülüyor. Hedefimizin 4-5 puan gerisinde kaldık. Önümüzdeki süreçte bunları telafi edeceğiz. Devre kapanırken en flaş ekiptik. Devre arasında da iyi hazırlık dönemi geçirdik."

"BU TAKIMIN NELER YAPABİLECEĞİNİ BİLİYORUZ"

"Bu takımın neler yapabileceğini hepimiz biliyoruz. Zorlu dönemler yaşadık ama yolumuza devam edeceğiz. Bu takıma olan güvenimiz sekteye uğramamıştır. Kasımpaşa'nın başarısı için her şeyi yapıyoruz. Zaman zaman yaptığınız çalışmalar karşılık bulamayabilir. Bu durum biz de kırılganlık oluşturmayacaktır."

"DIAGNE'NİN GİDİŞİ BİZİ OLUMSUZ ETKİLEDİ"

"Diagne bu ligin en çok gol atan futbolcuydu. Onun ayrılması elbette kısa süreliğine takımı olumsuz etkilemiş olabilir. Bu kulübün uzun vadeli planları var. Bu doğrultuda kulübün menfaatleri doğrultusunda kararlar alınıyor. Gol sıkıntısı çekmemizin sebeplerinden biri bu olabilir ama ilelebet böyle devam etmeyecektir."

"OYUNCULARIMIN KALİTESİNDEN ŞÜPHEM YOK"

"Oyuncularımızın kalitesinden şüphem yok. Şu ana kadar beklentilerimizi karşılayamadılar ama neler yapabileceklerini biliyorum. Kısacası, misafirlik ayakkabıları giydiniz zaman biter. Ayakkabılar daha giyilmedi. Giyildikten sonra misafirliğin nasıl biteceğini göreceğiz. Sıkıntılı süreçleri ben çok yaşadım. Bu kulüp de yaşadı."

Son dakika Kasımpaşa Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Kasımpaşa Son Dakika Haberleri