Mustafa Denizli'den Arda Turan sözleri: "Ben onun yüzüne söylemiştim."

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kasımpaşa'nın teknik direktörü Mustafa Denizli, Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin arasındaki kavga hakkında konuştu. 

FutbolArena - Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli, TGRT Haber'e konuştu. Spor Toto Süper Lig 8. haftasında Göztepe'yi 3-1 yenerek yeni takımıyla çıktığı ilk maçta galibiyet alan Denizli, TGRT Haber'e önemli açıklamalar yaptı. Deneyimli teknik adam özellikle son günlerde Türkiye'nin gündemini meşgul eden Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin arasındaki kavga hakkında konuştu.

"ARDA TURAN'A TÜRKİYE'YE SAKIN GELME DEMİŞTİM"

Arda Turan'ın geçtiğimiz günlerde Berkay Şahin'in burnunu kırması hakkında konuşan Mustafa Denizli, "Ben bu açıklamayı daha önce yapmıştım. Arda'nın yüzüne de söyledim. Sakın Türkiye'ye gelme. Hatta tatile bile gelme demiştim. Arda bir değerdir, bunu unutmamak lazım. Aynı şeyi Cenk Tosun için de söylüyorum. Cenk Tosun da Türkiye'ye gelmesin." diye konuştu.

Son olarak Kasımpaşa'nın ligdeki durumu hakkında konuşan Denizli, "Yarışta zirve adaylarının gerisindeyiz. Zirvedeki diğer takımlar bu kulvardaki yarışmacı pozisyonda hem daha tecrübeli, hem de şampiyonluk yaşamış takımlar. Eğer biz bu takımlar arasına girebilirsek son derece önemli bir iş başarmış oluruz." diye konuştu.

Süper Lig Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Kasımpaşa Son Dakika Haberleri