Kasımpaşa'dan savunmaya Jorge Filipe Oliveira Fernandes transferi

Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa kadrosunu Porto'nun Portekizli savunma oyuncusu Jorge Filipe Oliveira Fernandes ile güçlendirdi. 

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, ilk transferini gerçekleştirdi. Kemal Özdeş ile yeniden sözleşme imzalayan Kasımpaşa ekibi, Portekiz ekibi Porto'nun 22 yaşındaki savunma oyuncusu Filipe Oliveira ile sözleşme imzaladı.


Transfer Haberleri: Kasımpaşa'dan Jorge Filipe Oliveira Fernandes transferi


Kasımpaşa, Porto'dan 22 yaşındaki savunma oyuncusu Jorge Filipe Oliveira Fernandes'i satın alma opsiyonuyla ile birlikte 1 yıllığına kiraladı. Portekizli futbolcu geçtiğimiz sezon Tondela'da kiralık olarak forma giydi.

PORTO'DA NE YAPTI?

1997 doğumlu 22 yaşında olamn Portekizli savunma oyuncusu Jorge Filipe Oliveira Fernandes, geçtiğimiz sezon Porto tarafından Portekiz ekibi Tondela'ya kiralık olarak gönderildi. Jorge Filipe Oliveira Fernandes kiralık gittiği takımda 24 karşılaşmada görev aldı bu süreçte 1,911 dakika sahada kaldı. 22 yaşındaki savunma oyuncusu 24 karşılaşmada 1 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı.


Trezeguet'in bonservis bedeli ne kadar?


Galatasaray kulübüyle Kasımpaşa arasında yapılan görüşmelerin ardından, Trezeguet için Kasımpaşa yönetimi 15 milyon euro bonservis bedeli istedi. Bir süredir yapılan görüşmelerin ardından Kasımpaşa'nın bu talebi sonrasında Galatasaray yönetimi masadan kalktı. Sarı kırmızılılar, Trezeguet'yi Ocak ayında da transfer etmek istemişti ve sezon sonunda Fatih Terim'in raporu doğrultusunda bir süredir yeniden görüşmeler devam etmişti.

TEZEGUET'İN BU SEZON PERFORMANSI

Trezeguet bu sezon Kasımpaşa formasıyla Spor Toto Süper lig'de oynadığı 34 maçta 9 gol atarken, 9 asist yaptı. 2018 yılında Anderlecht'ten Kasımpaşa'ya transfer olan Trezeguet'nin kulübüyle 2021'e kadar sözleşmesi devam ediyor.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Kasımpaşa Son Dakika Haberleri