Kasımpaşa'dan Diagne ve Trezeguet için flaş tranasfer kararı

Kasımpaşa kulübü resmi internet sitesinden takımdaki tüm futbolcuların sözleşmelerinin 2021'ye kadar uzatıldığını açıkladı. 

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig takımlarından Kasımpaşa'dan son dakika açıklaması. Kasımpaşa kulübü resmi internet sitesinden yapılan açıklamada takımdaki tüm futbolcuların sözleşmelerinin 2021'ye kadar uzatıldığı açıklandı.


Kasımpaşa transfer haberleri: Kasımpaşa'da Diagne ve Trezeguet son dakika transfer


Kasımpaşa kulübü Sportif Direktörü Nursal Bilgin, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada takımdaki tüm futbolcuların sözleşmelerinin 2021'ye kadar uzatıldığını açıkladı.

Nursal Bilgin, "Kulübümüz tüm oyuncularımızla 2021'e kadar anlaşma sağlamış durumdadır. Ligde en fazla gol atan ve en az kart gören (en centilmen) takımımız, artık seyircisine daha güzel futbol için enerjisini harcayacaktır." ifadelerini kullandı.

Hatırlanacağı üzere Kasımpaşa'nın yıldız futbolcularından Diagne ve Trezeguet'nin Ocak transfer döneminde ismi birçok kulüple anılıyordu. Diagne'nin başta Galatasaray ve Wolverhampton olmak üzere birçok kulüple ismi anılırken, Trezeguet'nin de Suudi Arabistan'a gideceği iddia edilmişti.

Süper Lig Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Kasımpaşa Son Dakika Haberleri