Karabükspor'dan Hikmet Ferudun Tankut’un ismini sildiler

Kardemir Karabükspor'un yeni yönetimi tarafından alınan karara göre, eski başkan Hikmet Ferudun Tankut'un ismi tesis tabelasından indirildi.

FutbolArena - Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un idari binasında eski kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut'un ismi kaldırıldı.

Karabükspor tesislerinin ismi


Kardemir Karabükspor'un yeni yönetimi tarafından Yenişehir bölgesinde yer alan idari binasındaki tabelada isim değişikliğine gitti. Tesislerin tabelasında yer alan Hikmet Ferudun Tankut ismi tabeladan sökülerek tesislerin adı KARDEMİR AŞ. Spor Tesisi olarak belirlendi.

ESKİ YÖNETİME İBRA SORUŞTURMASI

Kardemir Karabükspor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Ahmet Gölbek, eski yönetim hakkında İHA'ya konuştu. Yönetimin üzerinde ibra edilememiş yönetim kurulu için bir hukuksal girişim başlatılması yönünde bir baskı olduğunu da anlatan Ahmet Gölbek, “ İnsanlar şunu bilsinler, Karabükspor üzerindeki hassasiyetlerinden dolayı, ibra edilmemiş yönetime neden hesap sorulmuyor gibi bir algı var. Bu algı çok doğru değil. Olaylar şuan hukuka aktarılmış durumda" diye konuştu.

Son dakika Karabükspor Haberleri için FutbolArena'yı takip edebilirsiniz.

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Futbolarena anasayfasından devam...

Karabükspor Son Dakika Haberleri