Karabükspor transfer yapacak mı?

Karabükspor'da yeni transfer Oleksandr Rybka'nın sakatlanmasının ardından sorumluluk yine Ahmet Şahin'e kaldı.

FutbolArena - Devre arasında Ukraynalı kaleci Oleksandr Rybka'ı transfer eden Kardemir Karabükspor'da Rybka'nın sakatlanması moralleri bozarken, yedek kaleci Ahmet Şahin'in iyileşmesi sorunu çözdü.


Oleksandr Rybka yerine Ahmet Şahin oynayacak


Konyaspor maçında sakatlanan ve ardından 5 maç sahalardan uzak kalan 37 yaşındaki Ahmet Şahin, ligin 2. yarısında Karabükspor'un kalesini koruyabilecek.

Karabükspor'un futbol şube sorumlusu Tolga Gül konu ile ilgili yaptığı açıklamada "Ahmet Şahin, yeniden bir sakatlık yaşamazsa bu maçta takımıyla sahaya çıkacak. Kamuoyunda yeni transferimiz Ukraynalı milli kaleci Oleksandr Rybka'nın da sakatlanmasıyla kalede bir sorun yaşanıyor algısı oluşmuştu. Rybka uzun süre kaleye geçemeyecek. Ahmet Şahin'in iyileşmesiyle kalede bir sorun yaşanmayacağını belirtmek isterim. Kalede bir sorunumuz yok. Ahmet Şahin'in sakatlığını atlatması, Karabükspor camiası olarak hepimizi sevindirdi." ifadelerini kullandı.


Karabükspor transfer yapacak mı?


Rybka dışında Seleznov'u da transfer eden Karabükspor'un devre arasında bir sağ kanat ve bir de 10 numara mevkiilerine transfer yapacağını da söyleyen Tolga Gül, "Sağ kanat ve 10 numara bölgesinde oynayabilecek bir iki oyuncudan haber bekliyoruz. Sonuçlanınca kamuoyuyla paylaşacağız. Transferin son günlerine kadar çalışmalarımız devam edecek" şeklinde konuştu.

Futbolarena anasayfasından devam...

Karabükspor Son Dakika Haberleri