Kanser mücadelesi veren Neslican Tay vefat etti (Neslican Tay Kimdir?)

Geçtiğimiz yıllarda kanser hastalığına yakalanan ve sol bacağını kaybeden, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar ile büyük destek alan Neslican Tay, hayata gözlerini yumdu. Neslican Tay Kimdir? Neslican Tay hayatı haberimizde.

Sosyal medyada, bir bacağının kesilmesine neden olan kansere karşı verdiği mücadeleyle tanınan Rizeli Neslican Tay, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Neslican Tay'ın vefatı sosyal medyada büyük üzüntüye sebep oldu. Güler yüzü ve yaşama tutunma sevinci ile sosyal medyada adeta bir fenomen haline gelen Neslican Tay'ın vefat haberi büyük bir üzüntü ile karşılandı. Neslican Tay Kimdir? Detaylar haberimizde.


Neslican Tay kimdir? Neslican Tay neden vefat etti?


Rize doğumlu ve yaşadığı kanser nedeni ile sol bacağını kaybeden ancak sosyal medyada verdiği anlamlı mesajlar ile bir çok hastaya umut olan, neşe saçan Neslican Tay geçtiğimiz günlerde yoğun bakıma kaldırılmıştı. Neslican Tay, yaşam savaşını kazanamadı. Bir süredir yoğun bakımda bulunan Neslican Tay'ın vefat ettiği açıklandı. Neslican Tay, yoğun bakıma girmeden önce yeniden kanser hücrelerinin yenilendiğini ve yeni bir tedavi yöntemine başlayacağını takipçilerine duyurmuştu.

IŞIK SAÇIYORDU

Neslican Tay'ın ölüm haberi sosyal medyada onu takip eden takipçileri tarafından büyük üzüntü ile karşılandı. Neslican Tay, sosyal medya hesabılarından sık sık kanser hastalarına umut dolu mesajlar veriyordu. Neslican Tay'ın geride bıraktığı sosyal medya hesabına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

FENERBAHÇE TARAFTARIYDI

Neslican Tay'ın vefat ettiği haberi sosyal medyada hızlı yayılırken, konu hakkında yaşam mücadelesi verdiği hastaneden henüz resmi bir açıklama yayınlanmadı. Sosyal medya hesaplarından sık sık paylaşımda bulunan Neslican Tay'ın sıkı bir Fenerbahçe taraftarı olduğu biliniyordu. Fenerbahçe Spor Kulübü sosyal medya hesaplarından Neliscan Tay'ın vefatı sonrasında şu açıklamayı yayınladı.

''Milyonlara vazgeçmemeyi öğrettin, seni her zaman gülen yüzünle hatırlayacağız. Huzur içinde uyu...''

GALATASARAY'DAN DA AÇIKLAMA GELDİ

''Enerjisi, mücadele azmi ve kararlılığıyla kendisi gibi kanserle mücadele edenlere cesaret veren, tüm yaşadıklarına rağmen güler yüzüyle neşe saçan Neslican Tay'ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Azmin geri kalanlara umut olacak Neslican, huzur içinde uyu.''


Neslican Tay'ın Instagram adresi


Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER