Kandilli Rasathanesi son dakika - Kandilli deprem son dakika 2019

Denizli ve İzmir'de yaşanan deprem sonrası yaşanan depremlerle ilgili bilgi sahibi olmak isteyenler Kandilli Rasathanesi'nin internet sitesine ulaşmak istiyor. Kandilli'de depremlerle ilgili yapılan açıklamalar haberimizde.

Kandilli giriş, Kandilli deprem son dakika 2019, Kandilli deprem haberleri, Kandilli deprem açıklaması, Kandilli deprem 2019, Kandilli son dakika, Kandilli son dakika deprem, Kandilli deprem bilgileri, Kandilli deprem gibi yapılan aramaların yanıtlarına haberimizden ulaşabilirsiniz. İzmir ve Denizli'den gelen deprem haberleri sonrası Kandilli'nin açıklamaları bekleniyordu. Kandilli Rasathanesi'nden yapılan deprem haberleri sayfasına haberimizde ulaşabilirsiniz.

Kandilli giriş - Kandilli son dakika deprem 2019 (Kandilli Rasathanesi deprem haberleri)


kandilli rasathanesi deprem haberlerini anlık olarak internet sitesi üzerinden kamuoyu ile paylaşıyor. Kandilli'nin deprem açıklamalarına ulaşmak için haberimizde yer alan linke tıklayarak Kandilli deprem sayfasına ulaşabilirsiniz.

KANDİLLİ DEPREM SON DAKİKA 2019 TIKLA


Denizli depremi kaç büyüklüğünde? Denizli depremi nerede oldu?


Denizli'de bugün öğre saatlerinde yaşanan deprem büyük bir korku yarattı. Denizli'nin 7 kilometre derinşiğinde gerçekleşen deprem özellikle Bozkurt ilçesinde hissedildi. Bozkurt'ta bazı binaların yıkıldığı ve enkaz altında kalan vatandaşlarımızın olduğu bildirildi. Denizli'de yaşanan deprem Kandilli Rasathanesine göre 6,5 şiddetinde gerçekleşti. Denizli'de yaşanan deprem sonrası Bozkurt İlçesi Belediye Başkanı Birsen Çelik, NTV'ye yaptığı açıklamada, "Can kaybı şu anda yok ama çöken evler var. Enkaz altında olan vatandaşlarımız var" dedi.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER