Kadın 69. bölüm fragmanı İZLE - Kadın yeni bölüm fragmanı İZLE

Kadın dizisi son bölüm olan Kadın 68. bölümünün yayınlanmasının ardından Kadın yeni bölüm fragmanı olan Kadın 69. bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Kadın yeni bölüm fragmanı olan Kadın 69. bölüm fragmanını izlemek için detaylar haberimizde.

FOX TV'de Kadın dizisi 22 Ekim 2019 Salı günü 68. bölümüyle ekranlara geldi. Peki Kadın dizisi son bölümden sonra Kadın 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kadın dizisinde Hatice'nin yokluğuna hala alışamayan Enver ise hayali konuşmalarına devam etmektedir. Çocukları daha yeni babalarına kavuşmuşken tekrar bir ölüm acısı mı yaşayacaktır? Kadın yeni bölüm fragmanı olan Kadın 69. bölüm fragmanını izlemek için tüm detaylar haberimizde.

Sarp Çeşmeli kimdir? (Caner Cindoruk)


Dört yıl önce bir vapur kazasında hayatını kaybetmiştir. Ama karısı Bahar'ın büyük aşkı ve anıları onu hikayenin en önemli karakterlerinden biri olarak hayatta tutar. Yakışıklı ve maceraperest bir genç olan Sarp'ın en büyük tutkusu dağcılıktır. Fotoğraf çekmek, dünyanın her yerinden müzik albümleri toplamak meraklı olduğu konulardır. Neşeli, şakacı, hayatı ciddiye almazmış gibi görünürken alttan alta her şeyi ciddiyetle sorgulayan biridir.

CANER CİNDORUK

17 Nisan 1980 Adana doğumlu Caner Cindoruk, 1997 yılında Adana Seyhan Belediyesi Tiyatro Topluluğu ile beraber ilk profesyonel tiyatro hayatına başladı ve 10 yıl boyunca Seyhan Belediye ve Adana Şehir Tiyatroları'nda oyuncu olarak görev aldı. 2006 yılında Beynelmilel filmi ile birlikte sinema kariyerine başlayan Caner Cindoruk, geçen yıl rol aldığı Kor sinema filmi ile 22.Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri'nde Dram Dalında En İyi Erkek Oyuncu ödülünü almıştır. Birçok sinema ve dizi projesi bulunan oyuncunun bazı dizi projeleri; Hanım'ın Çiftliği, Firar, Aramızda Kalsın, Muhteşem Yüzyıl Kösem'dir. Halen Moda Sahnesi'nde tiyatro oyunlarına devam etmektedir.



KADIN DİZİSİ OYUNCULARI

Özge Özpirinçci
Caner Cindoruk
Bennu Yıldırımlar
Ayça Erturan
Ece Özdikici
Şerif Erol
Seray Kaya
Feyyaz Duman
Devrim Özder Akın
Kübra Süzgün
Ali Semi Sefil

Kadın dizisi 69. bölüm fragmanı Fox TV


Kadın dizisi son bölüm olan Kadın 68. bölümün yayınlanmasının ardından Kadın yeni bölüm fragmanı olan Kadın 69. bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Kadın yeni bölüm fragmanı izle, Kadın 69. bölüm fragmanı izle, Kadın yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kadın 69. bölüm fragmanını nasıl izlerim? şeklinde arama yapanlar için Kadın yeni bölüm fragmanı olan Kadın 69. bölüm fragmanını izlemek için gerekli olan bilgilere aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN>>>

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER