Kadın 66. bölüm fragmanı İZLE - Kadın yeni bölüm fragmanı İZLE

Kadın dizisi son bölüm olan Kadın 65. bölümünün yayınlanmasının ardından Kadın yeni bölüm fragmanı olan Kadın 66. bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Kadın yeni bölüm fragmanı olan Kadın 66. bölüm fragmanını izlemek için detaylar haberimizde. 

FutbolArena - Fox TV'de Kadın dizisi 1 Ekim 2019 Salı günü 65. bölümüyle ekranlara geldi. Peki Kadın dizisi son bölüm olan Kadın 65. bölümde neler oldu? Kadın dizisinin zengin kadrosuna Türkiye'nin başarılı isimlerinden Hümeyra dahil oldu. Hastanede korkulu dakikalar yaşanırken herkesin aklında tek bir soru vardır; Bu kazadan kimler sağ kurtulacak, kimler kurtulamayacaktır?Kadın yeni bölüm fragmanı olan Kadın 66. bölüm fragmanını izlemek için tüm detaylar haberimizde.

Kadın dizisi yeni sezonda neler olacak?


apımcılığını MED YAPIM ile MF YAPIM'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Nadim Güç'ün oturduğu, senaryosunu Hande Altaylı'nın kaleme aldığı "Kadın" dizisi için geri sayım devam ediyor.

Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar'ın başrollerini paylaştığı, Şerif Erol, Seray Kaya, Gökçe Eyüboğlu ve Feyyaz Duman gibi başarılı isimlerin rol aldığı dizinin yeni sezon fragmanı izleyiciyle buluştu, sosyal medyada kısa süre içerisinde çok paylaşıldı.

FOX'un beğenilen ve Salı günlerinin en çok izlenen dizisi "Kadın"ın 3. sezonu için yeni afiş çalışması gerçekleştirildi. Yeni afiş, Bahar (Özge Özpirinçci) karakterinin daha da güçlü bir kadın olarak izleyici karşısına çıkacağının sinyallerini verdi.



KADIN DİZİSİ OYUNCULARI

Özge Özpirinçci
Caner Cindoruk
Bennu Yıldırımlar
Ayça Erturan
Ece Özdikici
Şerif Erol
Seray Kaya
Feyyaz Duman
Devrim Özder Akın
Kübra Süzgün
Ali Semi Sefil

Kadın dizisi 66. bölüm fragmanı Fox TV


Kadın dizisi son bölüm olan Kadın 65. bölümün yayınlanmasının ardından Kadın yeni bölüm fragmanı olan Kadın 66. bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Kadın yeni bölüm fragmanı izle, Kadın 66. bölüm fragmanı izle, Kadın yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kadın 66. bölüm fragmanını nasıl izlerim? şeklinde arama yapanlar için Kadın yeni bölüm fragmanı olan Kadın 66. bölüm fragmanını izlemek için gerekli olan bilgilere aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN>>>

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER