Avrupa'dan son dakika haberleri (9 Mart 2019)

Real Madrid'de gelecek sezonun transfer çalışmaları için hedefteki ilk ismin Neymar olduğu iddia edildi. Juventus'ta Maxximiliano Allegri'nin yerine gelecek sezon Pep Guardiola ile anlaşma sağlandığı öne sürüldü.

FutbolArena Dış Haberler - İtalya Ligi'nde şampiyonluğa koşan ve Şampiyonlar Ligi'nde de son 16 turunda Atletico Madrid ile karşılaşacak olan Juventus'ta teknik direktör Massimiliano Allegri ile sezon sonunda yollar ayrılacak. İtalyan basınında yer alan haberlere göre Juventus, Pep Guardiola ile anlaşma sağladı. Teknik direktör Solari'nin görevine son vermesi beklenen Real Madrid'de yaz aylarında Neymar için astronomik bir transfer teklifinin yapılacağı iddia edildi. Avrupa'dan son gelişmeleri sizler için derledik.

Avrupa'dan futbol haberleri (9 Mart futbol haberleri)


Pep Guardiola, sezon sonunda Juventus'un tenik direktörü olmayı kabul etti. (Il Giornale)

Manchester United'da Lukaku, son 3 maç öncesinde makarna yerine peynirli omlet ile jambon yedi ve 2 gol attı. (Daily Mail)

Real Madrid, Neymar için 300 milyon sterlinlik teklif hazırlıyor. (The Sun)



ALLEGRI'DEN DEVLER LİGİ AÇIKLAMASI

Juventus Teknik Direktörü Massimiliano Allegri, Şampiyonlar Ligi'ni kazanmanın zor olduğunu belirterek, "Atletico maçında her şey farklı olacak. Daha hızlı ve topu daha labuk hareket ettirmemiz gerekiyor. Juventus'ta olduğum sürece Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak için mücadele ettim. Şu anda en iyi 16 takım arasındayız. Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak zor." dedi.

Mauricio Pochettino, Real Madrid'in ilgisi karşısında gurur duyduğunu ancak İngiltere'de çalışmaya devam edeceğini belirtti. (The Times)

Bayern Münih Yönetim Kurulu Başkanı Karl-Heinz Rummenigge: "James Rodriguez'i satın almak istiyoruz. Gelecek sezonda da bizim için oynayacağına eminim." (Goal)

BRENDAN RODGERS'IN EVİNE HIRSIZ GİRDİ

Leicester'ın yeni menajeri Brendan Rodgers'ın İskoçya'daki evine giren hırsızlar, duvarda asılı olan düğün fotoğrafının önünde selfie çekti. Rodgers'ın eşi ve 6 yaşındaki kızı eve giren hırsızla yüzyüze gelince korkudan banyoya kaçıp kendilerini kilitledi. Hırsızlar, Rodgers'ın özel eşyalarının yer aldığı kutuyu çalıp kaçtı. (Sky Sports)



Real Madrid'in yıldızı Isco, Manchester City ile görüşmesi için menajerine onay verdi. (The Sun)

Arsenal, Roma'dan ayrılan Monchi'yi sportif direktör yapmak istiyor. (The Guardian)

GUARDIOLA: "REAL, BARÇA VE BAYERN GİBİ DEĞİLİZ"

Manchester City Menajeri Pep Guardiola: "Barcelona, Real Madrid ve Bayern Münih gibi değiliz. Onların inanılmaz bir tarihi ve başarıları var. Henüz oraya ulaşmadık. Hala bu kulüplerin çok uzağındayız." (Goal)

BMW, 800 milyon euro karşılığında Bayern Münih'in Audi'de bulunan yüzde 8.33 hissesini aldı ve 10 yıl boyunca Alman kulübünün araç sponsoru oldu.

SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRMEK İSTEDİ

Bir dönem Türkiye'de de çeşitli takımlarda forma giyen Iyayi Atiemwen, sevgilisi Iva Bošnjak'ı döverek öldürmeye çalıştı.

Iva Bošnjak: "Bir anda tartışmaya başladık. Sonra beni itti ve kafama vurmaya başladı. Ardından elleriyle boğmaya çalışırken çığlık attım. Bir anda kendimi tuvalete kilitledim." (24sata)



Pep Guardiola: "Barcelona, Real Madrid ve Bayern Münih gibi değiliz. Onların inanılmaz bir tarihi ve başarıları var. Henüz oraya ulaşmadık. Hala bu kulüplerin çok uzağındayız." (Goal)

Libertad, teknik direktör Leonel Alvarez'i, "güven kaybı" nedeniyle kovdu. Paraguay basınında yer alan iddialara göre Alvarez, takımdaki futbolcusu Edgar Benitez'in karısıyla ilişki yaşadı. (La Opinion)

Negredo: "Bugüne kadar birçok etkileyici statta oynadım ancak Beşiktaş'ın Stadı tam bir cehennem gibi." (Marca)

Son dakika Avrupa'dan Futbol Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Juventus Son Dakika Haberleri