Jeremain Lens derbide oynayabilecek mi?

Jeremain Lens'in derbide oynayabileceği iddia edildi ancak gerçeği FutbolArena açıklıyor.

FutbolArena Özel - Fenerbahçe, Galatasaray derbisine milli maçta sakatlanan Lens'ten yoksun çıkacak. Adelesindeki ikinci derece yırtık sebebiyle en az üç hafta sahalardan uzak kalması beklenen futbolcu derbide forma giyemeyecek.

Jeremain Lens'in sakatlığında son durum


Bu sürecin yaklaşık bir haftası geride kaldı. Sosyal medya hesabından paylaştığı antrenman fotoğrafı sonrası futbolcunun oynayacağına dair iddialar ve haberler gündeme geldi. Özellikle birçok sarı lacivertli taraftar bu gelişmenin ardından heyecanlandı.

Futbolarena ise konuyla ilgili olarak yaptığı yeni araştırmada Lens'in kesin olarak oynama şansının olmadığını öğrendi.

Tedavisi devam eden ve yavaş yavaş çalışmalara de başlayan futbolcunun derbide forma giymesi mümkün değil.

Jeremain Lens neden sakatlandı?


Galatasaray ile oynanacak derbi maçta bu nedenle forma giyemeyecek olan futbolcunun sakatlığı ise Dick Advocaat için sürpriz olmadı.

Kısa sürede Konya, Karabük, Manchester, Akhisar maçlarına çıkan futbolcu oldukça yoruldu. Ayrıca bu maçlar öncesi de futbolcu yeni sakatlıktan çıkmıştı.
Bu yoğun tempoda gösterdiği performansla tekrar Holanda milli takımına çağrılan Lens'e, sarı lacivertliler tarafından "oynamama" uyarısı yapıldı.

Belçika maçında oynadığı taktirde sakatlanma riskinin olduğu futbolcuya iletildi. Lens buna rağmen sahaya çıktı ve sakatlandı.

İşte taraftarları heyecanlandıran o paylaşım:

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri