Jan Vertonghen'den hocasına övgü - Premier Lig Haberleri

Tottenham Hotspur'ın savunma oyuncusundan teknik adamlarına dair onure edici sözler geldi.

FutbolArena - Tottenham Hotspur savunmasının göbeğinde başarıyla görev alan 28 yaşındaki savunma oyuncusu Jan Vertonghen, hocaları Mauricio Pochettino'ya dair övgü dolu sözler sarf etti. Belçikalı stoper, Tottenham Hotspur adına bu sezonun unutulmaz sezonlar arasında yer alacağını belirtirken, Arjantinli teknik adam Mauricio Pochettino'nun görevinin başında kalması halinde uzun vadede ortaya özel birşeyler koyabileceklerini ifade etti.

Bu pazar oynadıkları Manchester United maçından 3-0'lık galibiyetle ayrılan Tottenham Hotspur, ligin en büyük sürprizine imza atan lider Leicester City'nin 7 puan gerisinde 2. sırada yer alıyor.

Daha önce Ajax'da 2 kez Hollanda Ligi Şampiyonluğu tadan Jan Vertonghen, takımının bu tada ulaşması adına yeterli kabiliyet, gerekli arzu, istek ve ruh haline sahip olduğunu dile getirdi. Birçok futbol otoritesi gibi kendi oyuncularının da takdirini fazlasıyla toplayan Arjantinli teknik adam Mauricio Pochettino için hayati önem taşıyan bir figür benzetmesi yapan Jan Vertonghen, hocalarının takımının başında kalması gerektiğinin önemini vurguladı.

"Bence takım hatta kulüpteki herkes onun kalmasını istiyor. Onun kalması ve birlikte olmamız adına hepimiz son ana dek mücadelemizi sürdüreceğiz. Kaldı ki bu takım da tam ona göre, ona uygun bir takım hüviyetinde" şeklinde konuşan Jan Vertonghen, Arjantinli teknik adamla uzun süre çalışılması halinde kulüp adına ortaya özel birşeyler konulabileceği iddiasında bulundu.

Premier Lig'de bitime 5 maç kala lider Leicester City'nin 7 puan gerisinde bulunan ve bahis şirketleri tarafından şampiyonluk şansına 1'e 5 olarak görülen Tottenham Hotspur'ın Arjantinli teknik adamı Mauricio Pochettino'ya dair FutbolArena sayfalarında daha önce yayınladığımız analiz yazısını okumak için tıklayınız;
Mauricio Pochettino ile ilgili bilinmesi gerekenler - Premier Lig Haberleri

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER