İzlanda cephesinden Türkiye itirafı: 'Her şeyi onlar belirledi'

İzlanda Teknik Direktörü Erik Hamren, Türkiye maçının ardından açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena - A Milli takım, Euro 2020 elemelerinde İzlanda ile golsüz berabere kalarak turnuvaya katılmaya hak kazandı. Maçın ardından İzlanda Teknik Direktörü Erik Hamren basın toplantısında açıklamalarda bulundu.


Türkiye 0-0 İzlanda Erik Hamren'in maç sonu açıklamaları


"HAYAL KIRIKLIĞI YAŞIYORUZ"

Hayal kırıklığı yaşıyoruz ama diğer tarafta oyuncularımla gurur duyuyorum. İyi performans sergiledik. Türkiye'yi tebrik ediyorum. İyi bir iş çıkardılar."

"TÜRKİYE'NİN FRANSA'DAN ALDIĞI 4 PUAN ÖNEMLİ FAKTÖR OLDU"

Biz Türkiye'ye karşı oynadığımız 2 maçtan 4 puan çıkardık ve iyi performanslar sergiledik. Eleme grubunda farkı yaratan unsur Türkiye'nin, Fransa'dan aldığı 4 puan aldı. Ben o dönem İzlanda'nın başında değildim. O dönemde oynanan maçlar birbirine çok yakın geçmişti. Türkiye zaten bireysel kalitesi yüksek oyuncuları kadrosunda barındırıyor. Bireysel kaliteyle birlikte takım olgusunu yukarı taşıdılar. Bence farkı bu yarattı.

İZLANDA KALECİSİ HALDORSSON: "TÜRKLER MUHTEŞEMDİ"

Bizim için kötü bir eleme grubu olmadı. İnancımız vardı ve iyi de oynadık ama Türkiye muhteşemdi. Heyecanlı anlarımız oldu. Acı çektik ve bu eleme bizim için böyle bitti. Türkiye gerçekten nitelikli bir takım. Onlar istediklerini aldı.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER