İsveç Güney Kore maçında VAR devrede!

İsveç ile Güney Kore arasında oynanan maçta Video Hakem uygulaması devreye girdi.

FutbolArena - Dünya Kupası'nda heyecan devam ederken İsveç ile Güney Kore arasında oynanan maçta Video Hakem uygulaması devreye girdi. İsveçli futbolcuların penaltı beklediği pozisyonda hakem devam kararı verirken, itirazlar sonucu Video Hakem uygulamasından destek alındı.

İsveç Güney Kore maçında Video Hakem İZLE


İsveçli futbolcuların penaltı beklediği pozisyonda hakem devam kararı verdi ancak VAR hakemleri devreye girdi ve İsveç penaltı kazandı. Maçın hakemi Joel Aguilar, 65. dakikada penaltı noktasını gösterdi. İsveç takımında topun başına geçen Granqvist attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi.

O ANLARI İZLEMEK İÇİN TIKLA!

İsveç'in Dünya Kupası kadrosu


2016 Avrupa Şampiyonası'nın ardından İsveç Milli Takımını bırakan Zlatan Ibrahimovic, Dünya Kupası bileti alınmasının ardından Milli Takıma dönmek istedi ancak teknik direktör Janne Andersson İbrahimovic'i kadroda düşünmediğini açıkladı. Kadrosunda ağırlıklı olarak İngiltere ve Rusya'dan futbolcuları barındıran İsveç'te eski Gençlerbirliği futbolcusu Jimmy Durmaz da yer alıyor. Kadronun öne çıkan isimleri ise Manchester United'tan Lindelöf, Krasnodar'dan Granqvist, Leipzig'ten Forsberg ve bu sezon Birleşik Arap Emirlikleri'nde 21 maçta 25 gol atan Marcus Berg

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER