'Ayakkabılarımı satsam sülaleme yeter'

Bu yıl 6’ncısı düzenlenen Forum Fashion week kapsamında Denizli Forum Çamlık AVM’de Burcu Esmersoy ve Yasemin Şefik hayranlarıyla buluştu. (Akşam)

1
Topuklu ayakkabılara olan düşkünlüğüyle bilinen ünlü sunucu ’Ayakkabıları çok seviyorum. Kaç çift olduğu sorusuna cevap veremem ama ileride satmak istesem sülaleme yeter’ diye konuştu.
2
’Beğendiğiniz oyuncular kim ve kiminle sinema filminde rol almak istersiniz’ sorusuna Esmersoy " Murat Boz’la yan yanayken çok iyi bir enerjimiz var. Murat Boz’la bir sinema filminde yer alabilirim. Ayrıca oyuncu olarak Kerem Bursin’i beğeniyorum. Allah sahibine bağışlasın"
3
Bir dizi projesinde yer almak isteyip istememesi sorulan Burcu Esmersoy ’Yapımcıya sesleniyorum Kösem Sultan’da oynarım duysunlar sesimi" dedi.
4
5
Moda, müzik ve sinemadan birçok konuyu ele alan ikili merak edilen soruları yanıtladı.

Futbolarena anasayfasından devam...