Skandal! Beşiktaşlı yıldız 2.5 aydır...
Beşiktaş’ın geçtiğimiz ocak ayında Hamburg’dan transfer ettiği Tolgay Arslan hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. (Hürriyet)
1

Siyah beyazlı kulüple anlaşmasının ardından İstanbul’da ev arayan gurbetçi futbolcu, Fenerbahçeli Emre Belözoğlu ve Raul Meireles’in de oturduğu Beykoz Çubuklu Villaları’ndan aylık 2 bin 500 Euro’ya bir ev kiraladı.
2

Ailesi ile birlikte hemen eve yerleşen Tolgay’ın, aradan geçen 2.5 aylık sürede en ufak bir ödeme yapmadığı ileri sürüldü.
3

Evin sahibinin, kiranın neden ödenmediğini sormak için defalarca Tolgay’ı aradığı, ancak gurbetçi futbolcunun telefonları açmadığı ifade edildi.
4

Tolgay’a bir türlü ulaşamayan ev sahibinin Beşiktaş Kulübü’nden yetkili kişilere ulaşma çabalarının da sonuçsuz kaldığı öğrenildi.