Transferde SICAK saatler! (31 Temmuz 2014)

Basında öne çıkan transfer iddiaları...

1
Bryan Ruiz, İngiliz ekibine ayrılmak istediğini, söyledi. Beşiktaş baskıyı arttırdı.(FANATİK)
2
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Marsilya’dan Valbuena ve Dinamo Kiev’den Belhanda’nın menajerleriyle görüşmek için Fransa’nın yolunu tuttu. (FANATİK)
3
Sarı-Kırmızılılar, R.Plate’te oynayan Kolombiyalı stoper ile prensip anlaşmasına vardı. 21 yaşındaki savunmacı 1 yıl kiralık olarak forma giyecek. (AÇIK MERT KORKUSUZ)
4
Sarı-Kırmızılı kulübün, orta sahanın sağında, solunda ve 10 numara pozisyonunda oynayabilen Ben Hatira’yı transfer etmek istediği bildirildi. (Fotomaç)
5
Hugo Almeida, ülkesine dönse de Galatasaraylı idarecilerin kendisini aramasını bekliyor. (VATAN)
6
Trabzonspor, uzun süre Beşiktaş’ın transfer listesinde bulunan Yunan golcü Mitroglou ile her konuda anlaşmaya vardı. (HÜRRİYET)
7
Galatasaray, ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın da transfer etmek için uğraştığı Mevlüt Erdinç’te mutlu sona yaklaştı. (FANATİK)
8
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Dinamo Kiev Başkanı ile yaptığı ilk görüşmede Belhanda’nın bonservisinde indirim talep etti.
9
Galatasaray Eskişehirsporlu Tarık Çamdal’ın transferini bugün resmen bitiriyor. Sarı-Kırmızılılar Eskişehirspor’a 3.1 milyon Euro artı Umut GÜndoğan’ı vererek transferi sonlandıracak. (HABERTÜRK)
10
Brezilya basını menajeri Assis’in Ronaldinho’yu Beşiktaş’a önerdiğini yazdı. Sambacı ücretini yarıya düşürdü. (FOTOMAÇ)

Futbolarena anasayfasından devam...