İstanbulspor 4-3 Afyonspor maç özeti ve golleri (İZLE)

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden İstanbulspor, Afyonspor ile karşı karşıya geldi. İstanbulspor maçtan 4-3'lük skor ile galip ayrıldı. İstanbulspor Afyonspor maç özeti haberimizde.

FutbolArena - Spor Toto 1. Lig ekiplerinden İstanbulspor, Afyonspor ile karşı karşıya geldi. Gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmadan İstanbulspor galip ayrıldı. İstanbulspor mücadeleden 4 gollü galibiyet ile ayrıldı. İstanbulspor Afyonspor maç özeti haberimizde.


İSTANBULSPOR AFYONSPOR MAÇ ÖZETİ


Spor Toto 1. Lig ekiplerinden İstanbulspor sahasında Afyonspor ile karşı karşıya geldi. İstanbulspor mücadeleden 4-3'lik galibiyet ile ayrıldı.

Mücadeleye hızlı başlayan istanbulspor 22. dakikada Mehmet Sedef, 32. dakikada Muhammed Demirci'nin golleri ile ilk yarıyı 2-0'lık üstünlük ile kapattı.

İkinci yarıda da oyunun kontrolünü elinde bulunduran İstanbulspor 58. dakikada Ali Dere ve hemen ardından 60. dakikada Barış Örücü'nün golleri ile 4-0'lık üstünlüğe ulaştı.

Afyonspor 82. 90 ve 90+1 dakikalarda bulduğu golle bir anda mücadeleye tutuldu ancak süre yetmedi. Afyonspor'un gollerini Ersen Aslıyüksek, Yasin Yener ve Oltan Karakullukçu kaydetti.

Son dakika Transfer Haberleri FutbolArena'da

Futbolarena anasayfasından devam...

İstanbulspor Son Dakika Haberleri