İstanbulspor Sivas Belediyespor maçı saat kaçta, hangi kanalda? (CANLI)

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta İstanbulspor sahasında Sivas Belediyespor ile karşılaşacak. İstanbulspor Sivas Belediyespor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Detaylar haberimizde.

FutbolArena - Spor Toto 2. Lig beyaz Grup'ta sezonun son haftasında lider İstanbulspor sahasında Sivas Belediyespor ile karşılaşacak. İstanbulspor Sivas Belediyespor maçı saat kaçta, hangi kanalda? İstanbulspor Sivas Belediyespor canlı İddaa skorunu haberimizden takip edebilirsiniz.

İstanbulspor Sivas Belediyespor Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup puan durumu


Ligde oynadığı 33 maçta 20 galibiyet alan İstanbulspor, topladığı 65 puanla zirvede bulunuyor. İstanbulspor'un en yakın takipçisi ise 63 puanlı Amed Sportif. Sivas Belediyespor ise oynadığı 33 maçta topladığı 53 puanla play-off oynamaya hak kazandı. İstanbulspor Sivas Belediyespor'u mağlup etmesi halinde şampiyon olarak TFF 1. Lig'e yükselecek. Mücadelenin berabere biterse ve Amedspor Kahramanmaraş'ı 6 farklı mağlup ederse şampiyon Amedspor olacak. İstanbulspor'un mağlup olması halinde Amedspor alacağı her türlü galibiyette şampiyon olacak.

İstanbulspor Sivas Belediyespor maçı canlı yayın


İstanbulspor Sivas Belediyespor karşılaşması 29 Nisan Cumartesi günü saat 15:30'da başlayacak. İstanbulspor Sivas Belediyespor maçını canlı yayınlayacak TV kanalı bulunmuyor.

İstanbulspor Sivas Belediyespor maçının canlı İddaa skor takibi için tıklayın!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER