İstanbullu Gelin 75. bölüm izle (İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı izle)

Star Tv ekranlarında yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümü haberimizde. İstanbullu Gelin 75. bölüm full izlemek isteyen dizi severler haberimize göz atabilir.

Star TV ekranlarında her Cuma akşamı yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümü bu akşam izleyenleri ile buluştu. İstanbullu Gelin dizisi izle, İstanbullu Gelin yeni bölüm izle, İstanbullu Gelin full izle, İstanbullu Gelin tamamını izle seçenekleri haberimizde.


İstanbullu Gelin dizisi full izle, İstanbullu Gelin Star Tv izle


Star Tv ekranlarının sevilen dizilerinden İstanbullu Gelin dizisinin bu akşam 75. bölümü yayınlandı. 75. bölümü büyük heyecana sahne olan İstanbullu Gelin dizisinin bitimi ile birlikte dizi severler internet ortamında dizinin tamamını izlemek için araştırmalara başladı. İstanbullu Gelin dizisini izlemek için haberimize göz atmanız yeterli olacaktır.

İSTANBULLU GELİN 75. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Fikret, Okan'ın İpek'e açıldığını öğrenince herkesi şaşırtacak bir adım atar. Faruk ve Adem, Fikret için endişelendiğinden harekete geçerler fakat gerçek onların tahmin ettiği gibi değildir. Yaşananlar Faruk ve Süreyya ilişkisinde de gerilim yaratır. İpek'in kararı ise aile için yeni bir dönemi başlatacaktır. Faruk'un iş için Özgür ile şehir dışına çıkması ve yaşanan yanlış anlaşılmalar onu dört koldan sıkıştıracaktır.



İSTANBULLU GELİN DİZİSİ KÜNYE:

Yapım: O3 Medya
Yapımcı: Onur Güvenatam
Yönetmen: Zeynep Günay Tan-Deniz Koloş
Senaryo: Teşrik-i Mesai

İSTANBULLU GELİN DİZİSİ OYUNCULARI

Özcan Deniz
Aslı Enver
İpek Bilgin
Salih Bademci
Fırat Tanış
Dilara Aksüyek
Tamer Levent
Güven Murat Akpınar
Berkay Hardal
Murat Aygen
Neslihan Yeldan
Nergis Çorakçı

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN>>>

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER