İstanbullu Gelin 59. bölümde çalan şarkı (İstanbullu Gelin yeni bölümünde çalan şarkı adı)

İstanbullu Gelin dizisinde çalan şarkı ne? İstanbullu Gelin dizisinde çalan şarkının adı ne? İstanbullu Gelin 59. bölüm çalan şarkının adı?

Star TV ekranlarında yayınlanan İstanbullu Gelin dizisi yeni bölümü 26 Ekim Cuma günü yayınlandı. Star TV ekranlarında yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinde sonlarına doğru çalan şarkı izleyenlerde büyük bir hayranlık bıraktı. İstanbullu Gelin dizisinde çalan şarkı nedir? İstanbullu Gelin dizisinde çalan şarkının adı ne? İstanbullu Gelin 59. bölümde çalan şarkı ismi haberimizde.


İstanbullu Gelin dizisinde çalan şarkının adı ne?


İstanbullu Gelin 59. bölümde çalan şarkı. İstanbullu Gelin dizisi bu akşam 59. bölümü ile hayranları ile bir araya geldi. İstanbullu Gelin dizisinde çalan şarkı ise izleyenleri kendisine hayran bıraktı. İstanbullu Gelin dizisinde çalan şarkı internet ortamında aranmaya başladı. İstanbullu Gelin dizisinin sonlarına doğru çalan o şarkının adı Yüreğimden Tut isimli şarkı.


İstanbullu Gelin oyuncuları ve isimleri


İstanbullu Gelin'in yönetmenliğini Zeynep Güney Tan ve Deniz Koloş üstlenirken senaryosunu ise Ali Aydın yazıyor.

Dizinin başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver paylaşırken İpek Bilgin, Salih Bademci, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Berkay Hardal, Neslihan Yeldan, Dilara Aksüyek, Nergis Çorakçı, Pelinsu Pir, Eren Balkan, Ahmet Sabri Özmener, Muharrem Türkseven, Hakan Altıner, Nilay Erdönmez, Hira Koyuncu ve Fatih Koyuncoğlu gibi isimler oyuncu kadrosunda yer alıyor. İstanbullu Gelin her hafta cuma günü seyirciyle buluşuyor.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER