İstanbul'da su faturalarına indirim oldu mu? (Ekrem İmamoğlu, su faturası açıklaması)

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile su faturalarında indirime gidileceğinin müjdesini verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim öncesinde tüm İstanbullulara müjdelediği su faturasında indirim sözü gerçekleşiyor. Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından İstanbul'da su faturalarında indirim yapılacağının müjdesini verdi.


İstanbul'da su faturalarına indirim geldi mi?


İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'dan tüm İstanbullulara müjde. Seçim öncesinde söz verdiği gibi Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da su faturalarında büyük oranda indirime gidileceğini açıkladı. İşte Ekrem İmamoğlu'nun o açıklaması.

''SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ''

''Tüm İstanbullu hemşehrilerimizin bilgisine; Söz verdiğimiz gibi, ulaşım ve su fiyatlarında indirim öngören talimatlar İstanbul Büyükşehir Belediyemizin ilgili kurumlarına verilmiştir. Mayıs ayı İBB Meclisi'nde gündeme gelmesini ve onaylanmasını bekliyoruz.''

Ekrem İmamoğlu daha sonra sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile, İstanbul'da su faturalarına %40 indirim geleceğini müjdeleri.

''Çok yakında; Su fiyatına %40 indirim
Aylık öğrenci kartı 85 TL'den 50 TL'ye
0-4 yaş arası çocuklu annelere ulaşım ücretsiz
0-12 yaş arası çocuklar için ulaşım ücretsiz Dini, milli ve resmi bayramlarda ulaşım ücretsiz OLACAK!''

Ekrem İmamoğlu'nun Twitter hesabı

Ekrem İmamoğlu kimdir?

1970 Trabzon doğumlu olan Ekrem İmamoğlu, Trabzon Lisesi'nde lise eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul'a geldi. İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü'nden mezun olan Ekrem İmamoğlu, yine İstanbul Üniversitesi'nde İnsan Kaynakları ve Yönetimi bilim dalında yüksek lisans yaptı. 1992'de inşaat ve taahhüt işlerine giren Ekrem İmamoğlu, aile şirketinde iş hayatına başladı.

Ardından bir şirkette Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yaptı. Ekrem İmamoğlu okul yıllarında amatör olarak futbol da oynadı. 2009 yılında CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı ve ardından 2014 seçimlerinde de Beylikdüzü Belediye Başkanı seçildi. Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü'nde yaptığı projelerle dikkat çekti. Ekrem İmamoğlu evli ve 3 çocuk babasıdır. Ekrem İmamoğlu 1991 yılından bu yana Beylikdüzü'nde yaşamaktadır.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER