İspanya 3-0 İtalya maçı özeti ve golleri İZLE

İspanya sahasında ağırladığı İtalya'yı 3-0'la geçti grupta liderliğini perçinledi. İspanya - İtalya maçı özeti ve gollerini haberimizde izleyebilirsiniz.

FutbolArena - İspanya ile İtalya, 2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu maçında karşı karşıya geldi. İspanya sahasında ağırladığı güçlü rakibini 3-0'la geçti ve liderliğini perçinledi.


2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu


Bu grupta İspanya kalan üç maç öncesi üç puan ve ikili averaj ile liderliğini sürdürüyor. İspanya kalan üç maçının 2'sini kazanmayı başarırsa her halükarda Dünya Kupası'na gidecek. İspanya son üç maç öncesi 19 puana yükselirken İtalya 16 puanda kaldı. Bu grupta 3. sıradaki Arnavutluk'un ise 12 puanı var ve Arnavutluk bir mucizeyi kovalıyor.


İspanya - İtalya kaç kaç bitti?


İspanya forvetsiz çıktığı maçta 4'lü savunmanın önünde Busquest, Koke ve İniesta'yı bu üçlünün önünde de Silva, İsco ve Asensio'yu oynattı 4-6-0 sistemi ile maça çıkan İspanya bunun meyvelerini de topladı.

İsco 13 ve 40. dakikalarda attığı gollerle takımını 2-0 öne geçirirken ilk yarı da bu skorla tamamlandı. 2. yarı da kontradan skoru artıran İspanya'da Sergio Ramos'un asistinde sonradan oyuna giren Alvaro Morata golünü attı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca İspanya güçlü rakibini sahasında 3-0 mağlup etti.


İspanya - İtalya maçı istatistikleri


İspanya - İtalya
%55 Topla Oynama %45
12 Toplam Şut 8
4 İsabetli Şut 4
583 Başarılı Paslar 452
%93 Pas Başarı(%) %91
4 Korner 1
1/7 Orta 3/13
14 Faul 10
3 Ofsayt 4

Dünyadan futbol gelişmeleri için Dünyadan Futbol Haberleri sayfamızı takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER