Eriksen'in sağlık durumu nasıl? Yeni açıklama yapıldı

Danimarka Futbol Federasyonu, Christian Eriksen'in sağlık durumuyla ilgili yeni bir açıklama yaptı.

FutbolArena - EURO 2020'de Danimarka ile Finlandiya arasında oynanan maçta fenalaşarak hastaneye kaldırılan Christian Eriksen'in sağlık durumu hakkında bu sabah yeni bir bilgilendirme yapıldı. Danimarka Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada yıldız futbolcunun sağlık durumunun stabil olduğu belirtildi.


Christian Eriksen'in sağlık durumu (13 Haziran 2021)


Yapılan açıklamada, "Bu sabah Eriksen ile konuştuk. Durumu stabil ve ileri tetkikler için hastanede kalmaya devam edecek. Milli Takım kadrosu ve ekibi, dün yaşananlardan sonra psikolojik destek aldı ve bundan sonra da birbirlerinin yanında olmaya devam edecekler. Eriksen ve ailesine desteklerini ileten herkese teşekkür ediyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Christian Eriksen'e ne oldu?


Danimarka - Finlandiya maçının 42. dakikasında herkesi üzen bir an yaşandı. Danimarka'nın 29 yaşındaki yıldızı Christian Eriksen bir anda yere yığıldı ve sağlık ekipleri acil olarak oyun alanına davet edildi. Ekiplerin kalp masajı yaptığı Eriksen için tüm stadyum ve oyuncular gözyaşlarına boğuldu.



ERİKSEN BİLİNCİ AÇIK OLARAK AMBULANSA ALINDI

Eriksen ilk yardım uygulamasının ardından sedye ile saha dışına çıkarıldı. Takım arkadaşları ile birlikte ambulansa alınan Eriksen, derhal hastaneye kaldırıldı. Tribünlerden Eriksen için destek tezahüratları yapıldı. Eriksen'in bu sırada bilincinin açık olması sevinçle karşılandı.

Son dakika EURO 2020 Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Inter Son Dakika Haberleri