İnter Şampiyonlar Ligi'ne kalırsa Cimbom'a ödeme yapacak - Galatasaray Haberleri

İnter, Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkı kazanırsa Galatasaray'a 750 bin Euro ödeyecek. Fakat Milano temsilcisi bu yolda kan kaybetmeye devam ediyor...

FutbolArena - İtalya Serie A'nın 30. hafta maçında İnter, deplasmanda Roma'yla karşılaştı. Milano temsilcisi maçtan önce rakibiyle olan 5 puanlık farkı eritme fırsatını kullanamadı!

Mauro İcardi, Stevan Jovetic, Rodrigo Palacio ve Geoffrey Kondogbia gibi yıldızlarının mahrum olan İnter, deplasmanda Roma'ya karşı 0-1 geçerken, son dakikalarda yediği golle yıkıldı. Bu gol İnter'i, aynı zamanda Şampiyonlar Ligi iddiasından da uzaklaştırdı. Serie A'da ilk 2 takım Şampiyonlar Ligi'ne giderken 3. sıradaki takım Şampiyonlar Ligi ön elemesi oynuyor.

Roma bu skorla puanını 60'a yükseltirken, İnter 55 puanla 4. sırada kaldı ve Şampiyonlar Ligi iddiasından biraz daha uzaklaştı.

İnter Şampiyonlar Ligi gruplarına kalırsa Galatasaray'a ne kadar para ödeyecek?


İnter, sezon başında Galatasaray'la yaptığı anlaşma doğrultusunda Cimbom'a 750 bin Euro daha ödeyebilir. Milano temsilcisinin bu parayı ödemesi için sadece Roma'yı geçip 3. olması yetmiyor. Sonrasındaki Şampiyonlar Ligi ön elemesini de geçip gruplara kalması gerekiyor.


İnter, Felipe Melo ve Alex Telles için Galatasaray'a ne kadar para ödeyecek?


İnter Şampiyonlar Ligi gruplarına kalması halinde 500 bin Euro Felipe Melo için, 250 bin Euro da Alex Telles için ödeyecek. İnter bir sonraki sezon Şampiyonlar Ligi gruplarına kalırsa, Felipe Melo için 500 bin Euro daha ödeyecek.


Roma - İnter maçı özeti ve golleri


Bir süredir Felipe Melo ve Alex Telles'i yedek bırakan Roberto Mancini, bu oyuncuları kestikten sonra galibiyetler almaya başladı. Oynadığı son 4 maçın 3'ünü kazanan İnter tekrar yükselişe geçmişti ancak Roma deplasmanında takıldı.

İlk yarı 0-0 sonuçlanırken, ikinci yarının 53. dakikadasında Ivan Perisic savunmanın arkasına sarktı ve sol ayağı ile yerden kalecinin soluna vurarak topu ağlara gönderdi. 84. dakikada ise Radja Nainggolan Roma'nın beraberlik golünü attı ve İnter'in umutlarını suya düşürdü.

Roma maçta daha üstün olan taraf olmasına rağmen kalan dakikalarda başka gol bulamadı ve maç 1-1 sona erdi.

Futbolarena anasayfasından devam...

Inter Son Dakika Haberleri