Inter, 40 milyon Euro'luk transferi bitiriyor

İtalyan ekibi, Sporting Lizbon'un orta saha oyuncusu Joao Mario'yu kadrosuna katıyor.

FutbolArena Duş Haberler – İtalya Serie A takımlarından Inter Milan yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdürüyor.

Mavi-siyahlıların transfer listesinin ilk sırasında Sporting Lizbon'lu Joao Mario bulunuyor. Sky Sport İtalya'nın haberine göre uzun süren görüşmeler neticesinde Inter ile Sporting kulüpleri anlaşmaya vardı. Portekiz kulübü başkanı Bruno de Carvalho'nun transferi tamamlamak için pazar gecesi Milano şehrine geldiği belirtildi.

Habere göre Inter, Joao Mario'yu toplamda 40 milyon Euro'ya kadroya katacak. Portekizli futbolcu 10 milyon Euro'ya kiralanacak. Sözleşmesinde de 2017'de 30 milyon Euro'ya satın alma opsiyonu bulunacak. Böylece Inter, Financial Fair Play'ten doğan limitleri aşmamış olacak. Anlaşmada 40 milyon Euro'luk bonservis bedeline ek olarak 5 milyon Euro'luk da performansa dayalı bonuslar olduğu belirtildi. Bu durumda Joao Mario'nun fiyatı 45 milyon Euro'ya kadar yükselmiş olacak. Transferin tamamlanmasında engel oluşturabilecek tek faktörün Joao Mario'nun menajeri Kia Joorabchian'ın istediği komisyon olduğu bilgisi verildi. Portekizli oyuncu ise Inter kulübüyle yıllık 3 milyon Euro'dan 5 seneliğine anlaşmaya vardı.

Futbolarena anasayfasından devam...

Inter Son Dakika Haberleri