Süper Lig iddaa tahminleri (6-9 Aralık 2019)

Süper Lig'de haftanın öne çıkan maçlarıyla ilgili iddaa tahminlerini hazırladık.

FutbolArena - Süper Lig'in 14. haftasında heyecan devam ediyor. FutbolArena İddaa Yazarı Sinan Yılmaz, ligde haftanın maçları arasında öne çıkan tercihleri hazırladı. İddaa tahminleri aramalarının yanıtları haberimizde.

Fenerbahçe - Gençlerbirliği maçı iddaa tahminleri


Fenerbahçe sahasında baskılı futbol oynuyor. Gençlerbirliği, Hamza Hamzaoğlu dönemi sonrası çıktığı 4 maçta da gol atıp, gol yedi. Bu maçın da gollü olacağını ve Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünüyorum. Tahminim maç sonu 1 ve 2.5 gol üstü.

Yeni Malatyaspor - Sivasspor iddaa tahmini


Yeni Malatyaspor da Sivasspor da pozitif futbol oynayan takımlar. Muhtemelen haftanın en iyi maçı bu olacak. Sivasspor'un rakibinden daha iyi olduğunu düşünüyorum. Özellikle ön alan baskısı ile rakiplerini zorluyorlar. Bu maç için maç sonu 2 ve 1.5 gol üstünde olur diyorum.

Denizlispor - Başakşehir maç tahmini


Başakşehir önce rakiplerini durdurup sonra atan bir takım. Denizlispor da gol yollarında kapalı savunmaları aşmakta zorlanıyor. Ben bu maçta Başakşehir'in fazla gol yemeden kazanacağını düşünüyorum. Tahmini 0-1, 0-2 gibi Başakşehir galibiyetleri ama bir gol yemelerini de hesaba katacağım ve Başakşehir yener ve 3.5 altı olur diyeceğim.

Kasımpaşa - Beşiktaş iddaa sonucu


Kasımpaşa'nın kendi sahasındaki maçlar bol gollü ve karşılıklı gole açık oluyor. Bu maçta da benzer bir tablo olacağını düşünüyorum. Tahminim karşılıklı gol var.

BİLYONER'DE İDDAA OYNAMAK İÇİN TIKLAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER