Süper Lig iddaa tahminleri (25-28 Ekim 2019)

Süper Lig'de haftanın öne çıkan iddaa tahminlerini hazırladık.

FutbolArena - Süper Lig'de 9. hafta heyecanı başlıyor. FutbolArena İddaa Yazarı Sinan Yılmaz, ligde haftanın öne çıkan maçlarını yorumladı. İddaa tahminleri aramalarında Süper Lig'de haftanın cazip tercihleri burada.

Sivasspor - Antalyaspor maçı iddaa tahmini


Sivasspor da Antalyaspor da ligin açık oyuna en yatkın takımları. Her iki takımın da savunma oyuncuları son maçlarda yaptıkları fahiş hatalarla takımlarını yaktılar. Öte yandan hücumda ise kaliteli ayaklara sahipler. Ben bu maçta bol gol bekliyorum ve 2.5 üst diyorum.

Fenerbahçe - Konyaspor iddaa tahmini


Fenerbahçe son haftalarda sahasında Ankaragücü'ne karşı da Antalyaspor'a karşı da benzer bir maç oynadı. Rakibini açmakta zorlanan bir Fenerbahçe gördük. Konyaspor ise bu takımlardan da daha az alan veren bir takım ve bu müsabakanın kısır geçeceğini düşünüyorum ve 2.5 alt diyorum.

Göztepe - Kasımpaşa iddaa maç sonucu


Göztepe, Başakşehir'e son dakika golüyle kaybetti ancak bu maç öncesinde bir çıkışa geçmişti. Kasımpaşa ise bu sezon ligin zayıf takımlarından. Yine de Göztepe'nin 4-0'lık Kayserispor maçı haricinde çok zor gol atabildiğini hesaba katıyorum ve sürpriz düşünerek bu maç için handikap 0 diyorum. Yani Göztepe tek farklı kazanır.

Başakşehir Trabzon iddaa tahmin


Başakşehir sezona çok kötü başlasa da iyi toparlandılar ve art arda galibiyetler alıyorlar. Ayrıca kadroları da oldukça geniş. Trabzonspor'da ise tam tersine kadro dar ve 3 gün arayla maç yapmayı kaldırmakta zorlanıyorlar. Ben bu maçı formda Başakşehir'in kazanacağını düşünüyorum.

BİLYONER'DE İDDAA OYNAMAK İÇİN TIKLAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER