Süper Lig iddaa tahminleri (20-23 Aralık 2019)

Süper Lig'de 16. hafta heyecanı başlıyor. Süper Lig'de haftanın öne çıkan iddaa tahminleri haberimizde.

FutbolArena - Süper Lig'in 16. haftasında birbirinden heyecanlı maçlar oynanacak. FutbolArena İddaa Yazarı Sinan Yılmaz, haftanın maçları arasından öne çıkan iddaa tahminlerini hazırladı.

Antalyaspor - Ankaragücü iddaa tahmini


Süper Lig'de küme düşme hattına kadar gerileyen Antalyaspor, Tomas ile çıktığı 4 maçta da galibiyet alamadı. Buna karşın Antalyaspor sahasında ligin en zayıf rakiplerinden biriyle oynayacak ve bir galibiyet almak için onlar adına son derece uygun bir müsabaka bu. Tomas'ın ilk galibiyetini Ankaragücü karşısında alacağını düşünüyorum.

Gençlerbirliği - Sivasspor iddaa maç tahmin


Gençlerbirliği Hamza Hamzaoğlu döneminde ligin en golcü takımlarından birine dönüştü. Hem rakip kalede çok pozisyona giriyorlar hem de kendi kalelerinde çok pozisyon veriyorlar. Açıkçası lider Sivasspor da açık oynuyor. Ben bu maçta karşılıklı gol izleyeceğimizi düşünüyorum.

Kayserispor - Başakşehir iddaa sonucu


Kayserispor sahasında Fenerbahçe'yi devirdi ama Başakşehir çok daha sabırlı ve organize bir takım. Kayserispor'un sürekli oyuncu kaybettiğini ve kadro olarak geriye gittiğini de hesaba katarsak Başakşehir bu deplasmanda sürprize izin vermeden kazanır.

Denizlispor - Alanyaspor maçı iddaa yorumları


Denizlispor, Mehmet Özdilek ile birlikte defansif açıdan gelişti ve kontra ataklarla sonuca gitme hedefinde. İç sahada kapanan takımları açamıyorlar. Alanyaspor da deplasmanda açık oynamayacaktır. Ben bu müsabakada oldukça az gol olacağını düşünüyorum.

BİLYONER'DE İDDAA OYNAMAK İÇİN TIKLAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER