Nesine.com iddaa kuponu ve tahminleri (28 Eylül Perşembe 2017)

İddaa kuponları ve yorumları FutbolArena'da! Nesine.com yazarları günün İddaa maçlarını yorumladı ve kuponları hazırladı.

FutbolArena - İddaa'da günün kuponu ve yorumları! Bügünün heyecanının yaşanacağı iddaa bülteninde bugün oynanan karşılaşmaların listesini sizler için derledik. Nesine.com editörleri tahmin ve yorumlarını sizler için paylaştı.

Senih Yurga'nın İddaa tahminleri ve kuponları


678 KONYASPOR-GUİMARAES İY0 1.70

Temsilcimiz Konyaspor, yıldızlara sahip Marsilya karşısında deplasmanda iyi direndi ama mağlubiyete çare bulamadı. Şimdi bu maçta hedef mutlak 3 puan. Hafta sonu ligde gelen galibiyette moral oldu. Portekiz temsilcisi Guimaraes, Salzburg ile 1-1 berabere kalarak gruplara başladı. İki takım içinde zor bir 90 dakika olacak. Bu yüzden özellikle ilk 45 dakikada tempo fazla yükselmeye bilir. İlk yarıda fazla risk almamalarını bekliyorum. Kuponlara önerim devre beraberliği.

Ozan German'ınİddaa kuponu ve yorumları


683ROSENBORG-VARDAR HMS1 1.80Real Sociedad'a gücü yetmeyen Rosenborg, ilk yarıda dağıldı ve 4-0 mağlup oldu. Ancak kesinlikle kötü bir takım olduklarını düşünmüyorum. Vardar ise buraların takımı değil. Çok kötü bir dönemde yakaladığı Fenerbahçe'yi geçerek gruplara kalan Makedon ekibi, ilk maçında evinde Zenit'e 5-0 kaybetti. Bu grupta puan alması, hatta gol atması bile çok zor. Rosenborg'un handikabının oranı çok cazip.

Berkuk Ünyay'ın İddaa kuponu ve yorumları


674 ASTANA-SLAVİA PRAG İY0 1.70

Kazak ekibi Astana deplasmanda oynadığı ilk maçta Villarreal karşısında savunma ağırlıklı bir planla mücadele etti. Ancak Villarreal'in Sansone ile erken gol bulması takımın planını alt üst etti ve sahadan 3-1'lik yenilgiyle ayrıldılar. Muhtemelen teknik direktör Stoilov yine benzer bir taktiği deneyecek. Slavia için de beraberlik bu deplasmandan alınacak iyi bir sonuç. Maçın özellikle ilk yarısında iki takımın da birbirinin üzerine çok gitmeyeceğini ve riske girmeyeceğini düşünüyorum. İlk yarı beraberliği tercih edilebilir.

Mertcan Bulca'nın iddaa kuponu ve yorumları


706 GODOY-BANFİELD 2.5 ÜST 1.95

Arjantin Kupası'nda çeyrek finale kalma maçları oynanıyor. Kupa tek maç üzerinden tarafsız sahada yapılıyor. Bu maçta Racing'in stadında. Godoy, 2 tur geçerken birisi alt liglerden zayıf Santamarina'ydı diğeri de ekonomik sorunlardan dolayı dar boğazdaki motivasyonun düşük olduğu Newells önündeydi. Kısaca net bir değerlendirme yapmak güç. Organizasyon takımı olan Banfield neredeyse her futbolcusundan direkt katkı alıyor. Sperduti, Remedi, Datolo, Bertolo, Mouche ve Cvitanich 6'lısı ileride müthiş uyumlu. Değerli orandan 2.5 üstü cazip.

Nesine.com İddaa kuponu (28 Eylül 2017)


Nesine.com üyelerinin en çok tercih ettiği, popüler bahislerde ön plana çıkan maçlardan hazırlanmış iddaa kuponudur.

699 LYON-ATALANTA 2.5 ÜST 1.60
681 NİCE-VİTESSE 2.5 ÜST 1.55
686 ZENİT-SOCİEDAD MS1 1.85
695 BRAGA-BAŞAKŞEHİR 2.5 ÜST 1.75

ORAN: 8.03

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER