Montpellier - Monaco İddaa Tahmini (15 Ocak 2021)

Fransa Ligi'nde haftanın maçı Montpellier - Monaco karşılaşmasıyla birlikte başlıyor. Montpellier - Monaco iddaa tahmini haberimizde.

FutbolArena - Fransa Ligue 1'de yeni hafta bugün start alıyor. FutbolArena İddaa Yazarı Aytaç Korkmaz günün maçını kaleme aldı. Fransa Ligi iddaa tahmini, Fransa Ligi canlı skor, Montpellier Monaco iddaa gibi aramaların yanıtları haberimizde.


Montpellier - Monaco maçı iddaa tahmini


Nantes karşısında 6. dakikada öne geçmesine rağmen kötü vir maç çıkaran Montpellier son beş maçta yalnızca iki puan alabildi. Savanier'in yokluğunda temposunu yitiren ekip oyun anlamında da iyice geriye gitti. Bu maçta Savanier kadroya alındı ama ilk 11'de yer alıp almayacağı belirsiz. Son dört maçtan on puan çıkarmayı başaran Monaco'da işler yolunda. Bu seride takıma 4 gol ve 3 asistlik katkı sağlayan Volland oldukça formda. Son seriyle birlikte ligin en fazla gol atan takımları arasına girdiler. Fabregas dışında önemli bir eksik yok. Mevcut form durumları itibariyle Monaco favori. Ancak Montpellier kötü gidişi sonlandırmak isteyecektir. Her ne kadar iç sahada kötü bir sezon geçirselerde kolay maç beklemiyorum. İki takımında gol bulma potansiyeli yüksek. Öncelikli seçimim karşılıklı golden yana.

İDDAA OYNAMAK İÇİN TIKLAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER