İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri (20-23 Aralık 2019)

İngiltere Premier Lig'de haftanın öne çıkan maçlarına dair iddaa tahminleri burada.

FutbolArena - İngiltere Premier Lig'de yeni yılın yaklaşmasıyla beraber fikstür yoğunlaşıyor. FutbolArena iddaa yazarı Cem Dönmez, haftanın maçlarını yorumladı. İddaa tahminleri aramalarının yanıtları burada.

Everton - Arsenal maçı tahmini


Everton'ın başına büyük ihtimalle Carlo Ancelotti gelecek ve takımı ayağa kaldıran Duncan Ferguson'a yazık olacak. Ferguson yönetiminde Chelsea'yi yenen, Old Trafford'da Manchester United'la berabere kalan ve geçtiğimiz hafta arası Leicester ile çıktığı kupa maçını 2-2 berabere bitirip penaltılarda kaybeden Everton iyi sinyaller verdi. Arsenal kulübünde de bir mucize olmazsa Guardiola'nın sağ kolu, oyunculuğu döneminde bu takımda kaptanlık yapmış Mikel Arteta takımı başına gelecek. Ancak ne Ancelotti ne de Arteta bu maç takımlarının başında olabilecek. Sonuç olarak başarılı Ferguson ile başarısız Ljungberg kapışacak. Arsenal takımından daha iyi durumda olan Everton'dan 3 puan bekliyorum.

Brighton - Sheffield United iddaa tahmini


Brighton son maçında talihsizdi. Palace deplasmanında maçı farklı kazanacakken, işi ilk yarıda bitirecek pozisyonları yakalamışken, son 15 dakikada yedikleri golle sahadan 1 puanla ayrıldılar. Geçen sezonki Chris Hughton'ın sıkıcı oyununun yerini Graham Potter yönetiminde topla çok daha fazla oynayan daha çok pozisyona giren üretken bir oyun aldı. Ligin flaş 2-3 ekibinden biri olan Sheffield United bu sezon deplasmanlarda lider Liverpool ile birlikte yenilmeyen iki takımdan biri. 8 deplasman maçının 7'sinde gol bulmayı da başardılar. Seyir zevkinin yüksek olmasını beklediğim maçta tercihim filelerin karşılıklı havalanması.

Newcastle - Crystal Palace iddaa tahmini


Premier ligde 17 hafta geride kaldı. Evinde oynadığı son 7 lig maçında 3 galibiyet,4 beraberlik alan Newcastle genel olarak %36, son 4 maçını kaybetmeyen Crystal Palace ise %44 topla oynayarak bu başarıları elde etti. İki takım arasında oynanan son 5 maçta toplam 5 gol oldu. Newcastle'ın bu sezon evinde oynadığı 8 maçın 7'sinde ilk yarılar berabere bitti. Bu oyun tarzlarıyla bu istatistiğin değişmesini de beklemiyorum. Seyir zevkinden yine uzak bir maç olacaktır. Tercihim ilk yarı beraberliği ve düşük skor.

Manchester City - Leicester City iddaa tahmini


Ev sahibi Manchester City'nin bu maç öncesi avantajı hafta arası kolay rakip karşısında çaplı rotasyon yaparak oynama fırsatı oldu. Leicester ise çok daha güçlü rakiple oynadığı için Çağlar dahil sadece 2-3 kişiyi dinlendirebildi. Liverpool hatasız gittiği için ligin bir nevi ikincisini belirleme maçı olacak. Manchester City bu maçı kazanamazsa oyuncular kafa olarak zor toparlanır. Ancak gök mavililerin defansı hakkında iyi konuşmak güç. İki takımın da skor üretmesini bekliyorum.

BİLYONER'DE İDDAA OYNAMAK İÇİN TIKLAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER