İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri (1-4 Kasım 2019)

İngiltere Premier Lig'de haftanın maçlarına dair iddaa tahminlerini hazırladık.

FutbolArena - İngiltere Premier Lig'de heyecan devam ediyor. FutbolArena iddaa yazarı Cem Dönmez, en güvendiği tercihleri yorumladı. İddaa tahminleri aramalarında günün öne çıkan gelişmeleri burada.

Bournemouth - Manchester United maçı tahmini


Son 3 maçında gol atamayan Bournemouth'un karşısında son 3 maçını kazanarak özgüven toplayan Manchester United var. Bournemouth hafta arasını bu maça hazırlanarak geçirirken Manchester temsilcisi az rotasyon yaparak Chelsea'yi yendi. Bu maç ev sahibinden tepki geliyorum. Düşük orandan yükseğe doğru tercihlerim; Deplasman gol yer, Bournemouth kaybetmez ve Bournemouth kazanır.

Brighton - Norwich maçı tahmini


Graham Potter yönetiminde daha üretken oynayan Brighton son iki iç saha maçını kazandı. Son 5 maçında sadece 1 puan alabilen Norwich ligin ilk deplasman maçı olan Liverpool karşılaşması hariç dış sahada gol atamadı. Norwich'in hücum yapısı sürer, kanaryalar uzun aradan sonra deplasmanda gol atar.

Sheffield United - Burnley iddaa tahmini


Mütevazı bütçesiyle Premier ligde devam eden Sheffield United, menajer Chris Wilder'ın oturttuğu 3-2-3-2 formatında devam ediyor. Her maç müthiş mücadele örneği veren takımın karşısında ligin gediklisi olmuş Burnley var. Bu sezon çıktığı her deplasman maçında gol bulan Burnley yine atar. Ev sahibi de yanıt verir, fileler karşılıklı havalanır.

West Ham - Newcastle maçı tahmini


Ligin ilk haftası son şampiyona kendi evinde 5-0 yenildikten sonra çıkış yakalayan West Ham çöküşte. Son 4 lig maçında sadece 2 puan alabilen ekip için artık tek hedef 3 puan. Newcastle ise Manchester United'la birlikte ligde maçları en çok alt (7a3ü) biten takım. Bu deplasmanda Longstaff kardeşlerin büyüğü Sean cezalı. Ev sahibi belki zorlanabilir ama ne yapar ne eder bu maçı kazanır.

BİLYONER'DE İDDAA OYNAMAK İÇİN TIKLA

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER