İddaa'da günün maçlarında öne çıkan istatistikler (20 Haziran 2019)

İddaa'da en çok oynanan tahminleri derledik. 20 Haziran 2019 Pazartesi günü İddaa günün en çok oynanan maçları ve İddaaseverlerin tercihleri haberimizde.

FutbolArena - CONCACAF Altın Kupa Şampiyonası, ABD MLS Ligi, Kadınlar Dünya Kupası ve Basketbol Ligi'nde bir birinden önemli müsabakalar spor severleri bekliyor. bugün oynanacak maçlara İddaaseverler bahis yapmaya devam ediyor . İddaaseverler, günün en çok oynanan iddaa tahminleri arasında neleri tercih ediyor? İddaa tahminleri, İddaa en çok oynanan maçlar, İddaa tercihleri gibi aramaların yanıtları burada.

453 - Meksika - Kanada

(Her iki takımın aralarında oynadığı son 5 karşılaşmada Meksika 11 gol kaydederken, Kanada 3 gol ile karşılık verdi. Bu karşılaşmaların 2'si KG VAR oldu. 3 maç ise 2,5 GOL ÜSTÜ tamamlandı.)

457 - Hollanda - Kanada (K)

(Her iki takımın aralarında oynadığı tek karşılaşma 1-1 eşitlik ile sonuçlandı. Hollanda'nın son 10 karşılaşmasının 5'i 2,5 GOL ÜSTÜ tamamlanırken, Kanada'nın 6 karşılaşmada 2,5 GOL ALTI tamamlandı.)

454 - Portland - LA Galaxy

(Her iki takımın aralarında oynadığı son 10 karşılaşmanın 5'i 2,5 GOL ALTI, 2'si 2,5 GOL üstü tamamlandı. Portland bu mücadelelerde 15 gol kaydederken, LA Galaxy 12 gol kaydetti.)

784 - Sassari - Venezia

(Sassari ve Venezia arasında oynanan son 10 karşılaşmanın 5'inde açılan sayı baremi ÜST olurken 5'i ALT oldu.)

NESİNE.COM İDDAA OYNAMAK İÇİN TIKLAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER