İddaa'da günün Afrika Uluslar Kupası tahminleri (1 Temmuz 2019 Pazartesi)

İddaa'da Afrika Uluslar Kupası'na bahis tutkunları yoğun ilgi gösteriyor. Futbolarena İddaa yazarı Cem Dönmez, Afrika Uluslar Kupası'nda günün maçları için tahminde bulundu.

FutbolArena - Afrika Uluslar Kupası'nda heyecan bugün oynanacak 4 maçla devam ediyor. FutbolArena iddaa yazarı Cem Dönmez, günün maçlarını değerlendirdi. Afrika Uluslar Kupası'nda Namibya - Fildişi Sahili, Kenya - Senegal ve Tanzanya - Cezayir maçları için günün iddaa tahminleri haberimizde

Namibya - Fildişi maçı ne olur?


Namibya ilk iki maçında önce Fas ardından Güney Afrika'ya 1-0'lık skorlarla yenildi ancak bugün kazanırlarsa 3 takımında 3'er puana ulaşma ihtimali olduğundan hala şansları mevcut. Fildişi Sahili'nde takım kaptanı Aurier, Fas maçında sakatlandı. Onun yerine Bakayoko'nun oynaması bekleniyor. Stoper Bailly sakatlığı süren bir diğer isim. Fildişi Sahili kadro kalitesi olarak ağır favori. Namibya'nın da kazanmak zorunda olduğu bir maçta vereceği boşlukları iyi değerlendirirler. Fildişi kazanarak adını son 16'ya yazdırır.

Kenya - Senegal maçı iddaa tahmini


Gruplarda ince hesaplar yapılırken bu maçı kazanan takım ikinci sıraya girerek üst tura direkt olarak yükselecek. Maç berabere biterse Senegal ikinci olacak Kenya en iyi 4 üçüncüden biri olarak son 16'ya kalmaya çalışacak. Senegal'de, Kenya'da oyun performansı olarak tatmin edici seviyede değil. Ancak iki takım arasındaki kadro kalitesini tartışmaya gerek yok. Senegal kazanarak üst tura çıkar.

Tanzanya - Cezayir maçı iddaa tahmini


İlk iki maçını kaybeden Tanzanya gruptan elendi. Bu maça sadece en iyi oyunlarını ortaya koymak için çıkacaklar. Cezayir ise gruptan çıkmayı garantiledi. Onlarda da bu maç sadece formalite. Takımın yıldızlarının dinlendirilerek rotasyona gidilme ihtimali var. Bu tarz bir maçta kendilerini çok yormak istemeyeceklerdir. Maç 2,5 gol altında kalır.

NESİNE.COM'DA İDDAA OYNAMAK İÇİN TIKLAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER