İddaa'da günün Afrika Uluslar Kupası maçları tahminleri (25 Haziran Salı)

İddaa'da Afrika Uluslar Kupası bahisseverlerin ilgisini çekiyor. Futbolarena İddaa yazarı Cem Dönmez, Afrika Uluslar Kupası'nda günün maçları için tahminde bulundu.

FutbolArena - Afrika Uluslar Kupası'nda bugün F grubu maçları oynanacak ve gruplarda ilk maçlar tamamlanmış olacak. FutbolArena İddaa yazarı Cem Dönmez, Afrika Uluslar Kupası'nda günün maçlarını değerlendirdi. Afrika Uluslar Kupası'nda günün iddaa tahminleri haberimizde.

Kamerun - Gine Bissau İddaa Tahmini


Saha dışında yaşanan prim anlaşmazlığı yüzünden huzursuzluk yaşayan Kamerun milli takımında, futbol federasyonu, oyuncuların primi (adam başına yaklaşık 35.000Euro) iki kez istediğini belirterek savunma yaptı. Ancak baktılar ki iş çözülmüyor oyunculara turnuva öncesi 5.000'er Euro prim yatırıldı. Teknik adam Seedof bu durum bizi daha güçlü yaptı dese de iş bugün sahada belli olacak. Gine-Bissau turnuvaya hazırlık maçında Angola'ya 2-0 kaybetti. Çok hazır görüntü vermediler. İki sıkıntılı takımın maçında kontrollü bir oyun ve kısır bir maç bekliyorum.

Gana - Benin maçı İddaa Tahmini


Gana turnuvaya iyi hazırlık yaptı. Ancak çok hazırlık maçı yapmamayı tercih ettiler. Tek oynadıkları Güney Afrika maçında da sahadan golsüz ayrıldılar. Benin, Gana'ya göre daha tecrübesiz ekip. Oyuncuları Avrupa'da oynasalar da iyi seviye takımlarda oldukları söylenemez. Bu sezon Premier ligde oynadığı 31 maçta sadece 2 gol atabilen Mounie'den gol bekleyecekler. Kadro kalitesi ve tecrübesi ile Gana 3 puana uzanır.

NESİNE.COM'DA İDDAA OYNAMAK İÇİN TIKLAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER