İddaa'da bugün en çok oynanan maçlar ve kuponlar – Bu Maçlara DİKKAT! (Tarih 14 - 08 - 2017)

Pazartesi günü heyecanının yaşanacağı iddaa bülteninde bugün oynanan karşılaşmaların listesini sizler için derledik

FutbolArena - Futbolda Avrupa'da Süper Lig, İsveç Ligi ve Brezilya Ligi başta olmak üzere birbirinden önemli maçlar oynanacak.

Pazartesi günü heyecanının yaşanacağı iddaa bülteninde bugün oynanan karşılaşmaların listesini sizler için derledik. İddaaseverler hangi maça daha çok oynuyor? Hangi takım en çok tercih edilenler listesinin zirvesinde? Tüm bu soruların cevaplarını haberin devamında bulabilirsiniz.


En çok oynanan maçlar Nesine (Tarih 14 - 08 - 2017)


İddaa bülteninde bugünSüper Lig, İsveç Ligi ve Brezilya Ligi maçları dahil 35 karşılaşma var. İddaaseverler Pazartesi günü bülteninde kuponlarında en fazla Galatasaray-Kayserispor maçınayer verirken, yüzde dağılımına göre Aalborg galibiyetine daha yoğunlukta oynanmakta. Listenin başında Galatasaray-Kayserispor yer almasına rağmen günün en çok oynanan takımı iseAalborg oldu. 1.80'lik oranıyla Nesine kullanıcıları tarafından en çok güvenilen takım oldu.


En çok para basılan maçlar iddaa (Tarih 14 - 08 - 2017)

Süper Lig, İsveç Ligi ve Brezilya Ligi başta olmak üzere birçok ligin yer aldığı bültende iddaa severlerin en çok para yatırdıkları maçları sizler için tercih ettik. İşte detaylı liste...

131 Galatasaray-Kayserispor

574 Chaves-Benfica
557 Aalborg-Hobro
558 Valerenga-Tromso
563 Elazığspor-Altınordu
545 Helsinki-Rovaniemi
553 Duisburg-Nurnberg
575 Santos-Fluminense
568 Estoril-Guimares
571 Nimes-Nancy

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER