İddaa tahminleri (Banko maçlar 9 Ekim 2019)

İddaa tahminleri aramalarında 9 Ekim 2019 Çarşamba gününün banko maçlarını hazırladık. 

İddaa tahminleri aramalarında iddaaseverlerin kuponlarını oluşturmalarına yardımcı olacak banko maçları hazırladık. İddaa tahmini, banko maç, banko maç tahminleri gibi aramaların yanıtlarını arayanlar için uzman kadromuzun hazırlamış olduğu günün iddaa tahminlerine göz atabilirsiniz. Hazır Kuponlar ve maçlara dair tahmin yapmanıza ışık tutacak bilgiler FutbolArena'da.

GÜNÜN İDDAA TAHMİNLERİ

Kawasaki F - Kashima / 2.5 ÜST / 1.65
Vendsyssel - Nordsjaelland / 2.5 ÜST / 1.45
CSA AL - Internacional / 2.5 ALT / 1.45

Toplam Oran: 3.46

Kawasaki F - Kashima iddaa tahmini


Kawasaki Frontale ile Kashima Antlers, Japonya'da karşı karşıya gelecek. Kawasaki Frontale'nin son 5 maçının 4'ü 2.5 ÜST bitti. Kashima Antlers'in son 4 maçının 3'ünde karşılıklı goller atıldı. Japonya Kupası yarı final maçında 2.5 ÜST tercihini öneriyoruz.

Vendsyssel - Nordsjaelland iddaa maç sonucu


Vendsyssel ile Nordsjaelland, Danimarka Kupası'nda karşı karşıya gelecek. Nordsjaelland'ın son 6 maçının tamamınında karşılıklı goller atıldı. Bu maçların 5'inde 2.5 gol barajı aşıldı. Vendsyssel ile Nordsjaelland'ın karşılaşmasında 2.5 ÜST tercihini öneriyoruz.

CSA AL - Internacional İddaa tahmini


Internacional ile CSA, Brezilya Serie A maçında kozlarını paylaşacak. İki takımın geçen aylarda karşılaştığı tek maçı Internacional 2-0 kazandı. Internacional'in son 4 maçının 3'ü 2.5 ALT bitti. CSA'nın son 10 maçının 8'ind 2.5 gol barajı aşılmadı. CSA - Internacional maçının 2.5 ALT bitmesini bekliyoruz.

BİLYONER'DE İDDAA OYNAMAK İÇİN TIKLAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER