İddaa Tahminleri (Banko maçlar 9 Aralık 2019)

İddaa tahminleri ve 9 Aralık 2019 Pazartesi günü banko maçlar şeklinde yapılan aramaların yanıtları haberimizde.

İddaa tahminleri, günün iddaa kuponu, hazır iddaa kuponları şeklinde yapılan aramaların yanıtları haberimizde. 9 Aralık 2019 Pazartesi günü FutbolArena İddaa yazarları tarafından hazırlanan günün iddaa tahminlerine haberimizden göz atabilirsiniz.

GÜNÜN İDDAA TAHMİNLERİ

West Ham United - Arsenal / MS 2 / 1.80
Menemenspor - Keçiörengücü / MS 1 / 2.15

Toplam Oran: 3.87

West Ham United - Arsenal maçı iddaa tahmini


İngiltere Premier Lig maçında West Ham United ile Arsenal karşı karşıya gelecek. 10. sırada yer alan Arsenal, 16. sırada bulunan West Ham United'a konuk olacak. Arsenal, West Ham United ile oynadığı son 5 maçın 4'ünü kazandı. Arsenal son 9 resmi maçının hiçbirini kazanamadı ve son 5 maçın 3'ünü kaybetti. West Ham United ise son 10 maçından yalnızca 1 galibiyet aldı. Wst Ham bu süreçte 7 mağlubiyet yaşadı. West Ham United - Arsenalmaçında deplasman ekibinin sahadan galibiyetle ayrılmasını bekliyoruz.

Menemenspor - Keçiörengücü iddaa tahmini


TFF 1. Lig'de haftanın maçında Menemen Belediyespor ile Keçiörengücü karşılaşacak. Menemenspor, Keçiörengücü ile oynadığı 8 maçtan 4 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. Menemenspor son 4 resmi maçının 3'ünden galibiyet ayrıldı. Keçiörengücü ise deplasmanda oynadığı son 3 lig maçının tamamını kaybetti. Menemenspor'un son 5 maçının 4'ü 2,5 ÜST bitti. Keçiörengücü'nün son 4 maçının 3'ünde ilk yarılar 1,5 gol üstü skorlarla sona erdi. Menemen Belediyespor - Keçiörengücü maçında ev sahibi galibiyeti kuponlara eklenebilir.

BİLYONER'DE İDDAA OYNAMAK İÇİN TIKLAYIN


Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER