İddaa tahminleri (Banko maçlar 4 Ekim 2019)

İddaa tahminleri aramalarında 4 Ekim Cuma gününün banko maçlarını hazırladık. 

İddaa tahminleri aramalarında iddaaseverlerin kuponlarını oluşturmalarına yardımcı olacak banko maçları hazırladık. İddaa tahmini, banko maç, banko maç tahminleri gibi aramaların yanıtlarını arayanlar için uzman kadromuzun hazırlamış olduğu günün iddaa tahminlerine göz atabilirsiniz. Hazır Kuponlar ve maçlara dair tahmin yapmanıza ışık tutacak bilgiler FutbolArena'da.

GÜNÜN İDDAA TAHMİNLERİ

Hertha Berlin - F. Düsseldorf / KG VAR / 1.45
Brescia - Sassuolo / 2,5 Ü / 1.60
Amiens - Marsilya / KG VAR / 1.65

Toplam Oran: 3.83

Brescia - Sassuolo iddaa tahmini


Bresica ile Sassuolo, İtalya Serie A'da karşı karşıya gelecek. Brescia'nın son 5 maçının 4'ü hem 2,5 gol üstü hem de karşılıklı goller ile sona erdi. Sassuolo ise son 6 maçının 5'ini 2,5 gol üstü skorlar ile tamamladı. Bu maçlar aynı zamanda KG VAR oldu. İki takımın zorlu karşılaşmasında 2,5 gol üstü tercihini öneriyoruz.

Amiens - Marsilya iddaa maç sonucu


Fransa Ligue 1'de Amiens sahasında Marsilya'yı konuk edecek. Amiens'in son 4 maçının tamamı karşılıklı goller ile sona erdi. Marsilya'nın son 4 maçının 3'ünde karşılıklı goller oldu. Marsilya aynı zamanda son 7 maçının hiçbirini kaybetmedi ve 3 galibiyet elde etti.

Hertha Berlin - F. Düsseldorf İddaa tahmini


Hertha Berlin ile F. Düsseldorrf, Almanya Bundesliga'da karşılaşacak. Hertha Berlin'in son 7 maçının tamamı 2,5 gol üstü skorlar ile bitti. Fortuna Düsseldorf'un son 7 maçının tamamında karşılıklı goller atıldı. Aynı zamanda bu karşılaşmaların 5'inde 2,5 gol üstü barajı aşıldı. Hertha Berlin - F. Düsseldorf maçında KG VAR tercihini öneriyoruz.

BİLYONER'DE İDDAA OYNAMAK İÇİN TIKLAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER