İddaa Tahminleri (Banko maçlar 22 Aralık 2019)

İddaa tahminleri ve 22 Aralık 2019 Pazar günü banko maçlar şeklinde yapılan aramaların yanıtları haberimizde.

İddaa tahminleri, günün iddaa kuponu, hazır iddaa kuponları şeklinde yapılan aramaların yanıtları haberimizde. Avrupa ligleri maçları için 22 Aralık 2019 Pazar günü FutbolArena İddaa yazarları tarafından hazırlanan günün iddaa tahminlerine haberimizden göz atabilirsiniz.

GÜNÜN İDDAA TAHMİNLERİ

Watford - Manchester United / MS 2 / 1.58
Fenerbahçe - Beşiktaş / MS X / 3.20

Toplam Oran: 5.06

Watford - Manchester United maçı iddaa tahmini


İngiltere Premier Lig maçında Watford ile Manchester United karşılaşacak. Manchester United lig sonuncusu Watford ile deplasmanda oynayacak. Manchester United, watford ile karşılaştığı son 10 maçın 9'undan galibiyetle ayrıldı. Bu maçların 7'si 2,5 gol üstü bitti. Manchester United son 5 maçını kaybetmedi ve 4 kez rakiplerini mağlup etti. Watford son 5 maçından 4 mağlubiyet ve 1 beraberlik çıkardı. Watford - Manchester United maçında deplasman galibiyeti tercihini bekliyoruz.

Fenerbahçe - Beşiktaş iddaa tahmini


Süper Lig maçında Fenerbahçe ile Beşiktaş dev derbide kozlarını paylaşacak. Beşiktaş 27 puanla 3. sırada yer alırken, Fenerbahçe 25 puanla 5. sırada bulunuyor. Fenerbahçe'nin Beşiktaş ile oynadığı son 10 derbinin 5'i beraberlikle bitti. Beşiktaş son 3 resmi maçından mağlubiyetle ayrıldı. Aynı zamanda Beşiktaş deplasmanda son 3 maçından galibiyet aldı. Fenerbahçe son 4 resmi maçından 3 galibiyet ve 1 mağlubiyet elde etti. Ersun Yanal ile Abdullah Avcı'nın baskı altında olduğu maçta taraflar mağlubiyetten kaçınacaktır. Fenerbahçe - Beşiktaş maçında yüksek oranıyla beraberlik tercihi kuponlara eklenebilir.

BİLYONER'DE İDDAA OYNAMAK İÇİN TIKLAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER