İddaa tahminleri (Banko maçlar 13 Eylül 2019)

İddaa tahminleri ve banko maçlar için haberimizde yer alan tahminleri okuyarak kuponlara göz atabilirsiniz.

İddaa tahminleri, banko tahminler, İddaa istatistikleri ve detayları şeklinde ayrıntılı bilgilere ulaşabileceğiniz günün iddaa tahminleri haberini hazırladık. İddaaseverlerin günün iddaa tahminleri aramalarında istedikleri tüm detayları, uzman yazar kadromuz tarafından hazırlanan iddaa tahminleri haberimizde bulabilirsiniz. Hazır Kuponlar ve maçlara dair tahmin yapmanıza ışık tutacak bilgiler FutbolArena'da.


İddaa Tahminleri: Galatasaray - Kasımpaşa İddaa tahmini


Süper Lig'in ilk 3 haftasında 1 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan Galatasaray, Kasımpaşa'yı sahasında ağırlayacak. Kemal Özdeş yönetimindeki Kasımpaşa ise Süper Lig'de geride kalan 3 haftada galibiyet elde edemedi. İç sahada seyirci avantajı ile Galatasaray mücadeleden galip gelecektir. Galatasaray'ın mücadeledeki galibiyet oranı 1.30


İddaa canlı skor ve maç sonuçları TIKLA


İddaa Tahmini: Amiens - Lyon İddaa tahmini


Fransa Legue 1'de ilk 4 haftada 7 puan ile 5. sırada yer alan Lyon, 3 puan ile 18. sırada bulunan Amiens'e konuk olacak. Amiens ile Lyon arasında oynanan 8 karşılaşmayı da Lyon kazandı. Deplasman ekibi Lyon, sezona kötü bir başlangıç yapan Amiens karşısında favori. Lyon'un bu mücadeledeki galibiyet oranı 1.60.


İddaa tahmin: Mallorca - Athletic Bilbao İddaa tahmini


İspanya La Liga'da Mallorca sahasında Athletic Bilbao ile karşılaşacak. Athletic Bilbao lige Barcelona, Real Sociedad galibiyeti ve Getafe beraberliği ile iyi bir giriş yaparak 7 puan ile ikinci sıraya oturdu. Mallorca ise ligin ilk haftasında Eibar karşısında galip gelmesine karşılık üst üste iki mücadelede mağlubiyet yaşadı. Mallorca'nın sahasında oynanan son 10 karşılaşmanın 7'si karşılıklı gol yok tamamlandı. İki ekibin mücadelesinde karşılıklı gol tercihi öne çıkıyor.

Banko İddaa Tahminleri 13 Eylül 2019

20:30 / Galatasaray - Kasımpaşa / MS 1 / 1.30
21:45 / Amiens - Lyon / MS 2 / 1.60
22:00 / Mallorca - Athetic Bilbao / KG VAR / 1.95


Toplam Oran: 4.05

BİLYONER'DE İDDAA OYNAMAK İÇİN TIKLAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER