İddaa kuponu, banko tahminler, uzman yorumları (4 Ekim 2020)

İddaa yorumları, iddaa tahminleri ve banko kupon gibi aramaların yanıtları haberimizde.

Günün iddaa kuponunu İngiltere Premier Lig ve Süper Lig maçlarından oluşturduk. İddaa kuponu, banko iddaa tahminleri, kazandıran iddaa yorumları gibi aramaların yanıtları burada. FutbolArena İddaa yazarları tarafından hazırlanan günün iddaa kuponu haberimizde.

HAZIR İDDAA KUPONU - 4 EKİM 2020

Manchester Utd - Tottenham / KG VAR / 1.52
Kasımpaşa - Galatasaray / MS 2 / 1.70
Aston Villa - Liverpool / MS 2 / 1.28

Toplam Oran: 3.30

Manchester Utd - Tottenham iddaa tahmini



İngiltere Premier Lig maçında Manchester Utd ile Tottenham kozlarını paylaşacak. İki takım arasındaki son 13 maçta beraberlik sonucu çıkmadı. Manchester United son 3 resmi maçından galibiyetle ayrıldı. Tottenham son 6 resmi maçı kaybetmedi ve 4 galibiyet aldı. Manchester United'ın son 5 resmi maçı 2,5 gol üstü bitti. Manchester Utd - Tottenham maçında KG VAR seçeneğini öneriyoruz.


Kasımpaşa - Galatasaray iddaa tahmini



Süper Lig maçında Kasımpaşa ile Galatasaray karşılaşacak. Galatasaray, Kasımpaşa ile oynadığı son 4 lig maçını kazandı. Galatasaray yeni sezondaki 6 maçtan 4 galibiyet elde etti. Kasımpaşa son 3 lig maçının 2 mağlubiyet aldı. Avrupa'da Rangers'a elenen Galatasaray'ın bu maçta puan kaybına tahammülü yok. Kasımpaşa - Galatasaray maçında deplasman galibiyeti seçeneğini öneriyoruz.

Aston Villa - Liverpool iddaa tahmini



İngiltere Premier Lig maçında Aston Villa ile Liverpool karşılaşacak. Liverpool, Aston Villa ile oynadığı son 5 lig maçını kazandı. Aston Villa son 5 resmi maçtan 4 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldı. Liverpool son 5 resmi maçtan 4 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. Liverpool'un kadro kalitesiyle bu maçtan galip çıkmasını bekliyoruz. Aston Villa - Liverpool maçında deplasman galibiyeti seçeneğini öneriyoruz.

İDDAA HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER