İddaa kuponu, banko tahminler, uzman yorumları (25 Ekim 2020)

İddaa yorumları, iddaa tahminleri ve banko kupon gibi aramaların yanıtları haberimizde.

Günün iddaa kuponunu 25 Ekim 2020 Pazar günü oynanacak Türkiye Süper Lig ve İngiltere Premier Lig maçlarından oluşturduk. İddaa kuponu, banko iddaa tahminleri, kazandıran iddaa yorumları gibi aramaların yanıtları burada. FutbolArena İddaa yazarları tarafından hazırlanan günün iddaa kuponu haberimizde.

HAZIR İDDAA KUPONU - 25 EKİM 2020

Yeni Malatya - Gençlerbirliği / 2.5 ALT / 1.70
Alanyaspor - Karagümrük / MS 1 / 1.40
Arsenal - Leicester City / KG VAR / 1.52

Toplam Oran: 3.62

Yeni Malatya - Gençlerbirliği iddaa tahmini



Türkiye Süper Lig maçında Yeni Malatya ile Gençlerbirliği kozlarını paylaşacak. Yeni Malatyaspor'un iç sahadaki son 5 lig maçının tamamı 2,5 ALT bitti. Gençlerbirliği'nin deplasmandaki son 7 maçının 6'sında 2,5 gol barajı aşılamadı. İki takım da son 6 lig maçından sadece 1 galibiyet çıkardı. Yeni Malatya - Gençlerbirliği maçında 2.5 ALT seçeneğini öneriyoruz.


Alanyaspor - Karagümrük iddaa tahmini



Türkiye Süper Lig maçında Alanyaspor ile Karagümrük karşılaşacak. Alanyaspor, Süper Lig'deki 5 maçtan 4 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Alanyaspor, Hatayspor'u 6-0 yendikten sonra Galatasaray'ı deplasmanda 2-1 ile geçti ve rakiplerine gözdağı verdi. Karagümrük lige etkili bir başlangıç yaptı ancak son 2 maçta galip gelemedi. Alanyaspor - Karagümrük maçında ev sahibi galibiyeti seçeneğini öneriyoruz.

Arsenal - Leicester City iddaa tahmini



İngiltere Premier Lig maçında Arsenal ile Leicester City karşılaşacak. İki takım arasındaki son 6 lig maçının 4'ü KG VAR bitti. Arsenal'ın iç sahadaki son maçında karşılıklı goller oldu. Leicester City deplasmandaki son 2 maçta 8 gol attı. Arsenal evindeki son 4 maçta rakiplerine en az 2 gol attı. Arsenal - Leicester City maçında KG VAR seçeneğini öneriyoruz.

İDDAA HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER